Tina kis híján szívinfarktust kapott, amikor megtudta a nagy hírt, miszerint új taggal bővül a családjuk.

Micsoda meglepetés

Nem akármilyen meglepetésben volt része legutóbb Emilio feleségének, Tinának. A családanya mit sem sejtve várta otthon férjét, amikor az egy hatalmas dobozzal állított haza.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tina már régóta vágyott rá

„Nagy meglepetés ez mindenkinek, ez egy nagy ajándék Tinának. Tudom, hogy régóta vágyott rá, hogy ezt szerette volna már nagyon régóta. Tina először azt hitte, hogy csak ugratom és egészen más van a dobozban, mint amiről árulkodik. Természetesen nem kellett csalódnia, végre megkapta Gizit” – mondta Emilio, aki feleségét azzal a robotporszívóval lepte meg, melyre hónapok óta áhítozott.

Ez is érdekelhet: Döbbenetes átalakulás – Ilyen volt és ilyen lett Emilio felesége – fotók

Meglepetés a dobozban:

Tina először nem tudta, mi lehet az

„Kis híján szívinfarktust kaptam, mikor megláttam a dobozt. Egyúttal volt bennem egy kis félelem, hogy nem is azt rejti, amit sugall. A neten annyi ilyen vicces átverést láttam már, Emilioból kinéztem volna, hogy ugrat egy kicsit. Jobbnak láttam leülni, nehogy elugorjon valami a dobozból és elájuljak” – mondta nevetve Tina, aki megkönnyebbült, amikor kiderült, a doboz valóban a régóta vágyott takarítóeszközt rejti.

Egy robotporszívóról van szó:

Tina nagyon hálás

„2150-ig le vagyok kötelezve Emilionak, nem tudom elmondani mennyire boldog vagyok! Nagyon vágytam erre a porszívóra, mindig csak ábrándoztam róla, de az, hogy megkaptam…nem találok szavakat! Gyönyörű, csodálatos, a világ legjobb férje Emil, de most már Gizike is hű társam lesz, madarat lehet velem fogatni!” – áradozott Tina, aki kis híján elsírta magát örömében.

Emilio már azt is tudja, mivel hálálhatná ezt meg neki a felesége

Férje kapva kapott az alkalmon, így mikor Tina megkérdezte, mivel hálálhatná meg Emilio figyelmességét ő is előállt régi nagy vágyával.

Babaprojekt?

„Továbbra is nagyon szeretnék még egy fiú gyermeket, aki továbbviszi a nevemet. Persze ez a porszívótól független vágyam. Adtam három nap gondolkodási időt Tinának, bár tudom, hogy ő ebben a témában nem ilyen lelkes” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Spotlight Media