Berki Krisztián és a felesége Mazsi repülőre ültek és úgy döntöttek külföldön töltik az ünnepeket.

A koronavírus sem tartja őket vissza

Külföldön tölti a karácsonyt Berki Krisztián és felesége! A házaspárt nem tartja vissza a koronavírus-járvány, ahelyett, hogy itthon a szeretteikkel ünnepelnének, inkább valahol a tengerentúlon karácsonyoznak.

Nem árulták el, hova utaznak

„Bizonyára mindenki számára fontos, hogy ő maga és szerettei is biztonságban legyenek. Szerintem idén a legbiztonságosabb hely a reptér és az utazás, hiszen alig van valaki. Így mi ezt csináljuk” – írta bejegyzésében Berki, ám azt nem árulta el, hova utaznak.

Pár napja azt rebesgették, hogy Mazsi babát vár

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Berkiék rajongóinak feltűnt, hogy az elmúlt időszakban Mazsi egy kisebb pocakot növesztett, habár így is gyönyörű, de a kommentelők egyre gyakrabban kérdezgetik, hogy áldott állapotban van-e.

Nagyon vágynak már egy kisbabára

Mazsi és Krisztián szeretnének közös gyermeket, habár korábban a műsorvezető azt mondta, hogy 40 éves kora előtt nem szeretne második gyereket, de mivel azt már betöltötte a nyáron, így nem lehet akadálya – írja a Bors.

Egy közös fotó alatt kezdtek el gyanakodni

Mazsi nemrég tett közzé egy közös fotót, amin picit pocakosabban csókolgatja a férjét és a rajongók rögtön elkezdtek találgatni.

A rajongók egy kép alatt kérdezgették Mazsit, állapotos-e

“Kismama vagy? Elég pocakosak a mostani fotók, amik egész alakosak és a többi pedig csak felsőtest, bőruhák..” – írta egy kommentelő.

Nemrégiben durván támadták

Egy hónappal ezelőtt, miután kiderült,hogy Krisztián exe Hódi Pamela gyermeket vár néhány kommentelő igen durva dolgokat írt Mazsinak.

Sokat kérdezgették, amikor kiderült, hogy Pamela babát vár

„Hogyan fogadtad Pamela állapotosságát? Ti tudtatok róla már esetleg? Tudom, egy olyan nőnek, aki kisbabára vágyik, ez borzasztóan fájdalmas lehet. Azért is kérdeztem, minden ok-e? Láttam, megvisel” – írta Mazsi egyik követője.

Mazsi válaszolt

„Mi már gratuláltunk nekik még vasárnap! Ők is család lettek. Tudod, én örülök mások boldogságának. A baba akkor jön, amikor jönni szeretne. Mindig pozitív vagyok. Ti sok mindent láttok vagy akartok látni, de nem kell. Hisz úgyis megtudtok mindent, amikor annak itt az ideje” – írta Berki Krisztián felesége.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Egyre durvábbak a kommentek

“Húzzatok bele a babaprojektbe, mert le vagytok maradva” – írta egy nő Mazsi egyik fotójához egy hónappal ezelőtt.

Mazsi is reagált

“Tudtommal egy gyerek nem játék. Mindenki akkor vállaljon gyermeket, amikor teljesen készen áll rá. Kritikán aluli hozzászólás volt egy hölgy szájából – írta Mazsi válaszul.

Kiemelt kép: Berki Mazsi és Berki Krisztián