Rettenetesen durva kommentet írt valaki Berki Mazsi egyik fotójához az Instagramon. Mindezt az követően, hogy Mazsi is gratulált férje exének, Hódi Pamelának a terhességéhez.

Pamela terhessége

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Hódi Pamela és szerelme első közös gyermeküket várják, Mazsit ezt követően pedig elkezdték faggatni, hogy mit is szól férje exének várrandóságához.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Sokat kérdezgettek

„Hogyan fogadtad Pamela állapotosságát? Ti tudtatok róla már esetleg? Tudom, egy olyan nőnek, aki kisbabára vágyik, ez borzasztóan fájdalmas lehet. Azért is kérdeztem, minden ok-e? Láttam, megvisel” – írta Mazsi egyik követője.

Mazsi válaszolt

„Mi már gratuláltunk nekik még vasárnap! Ők is család lettek. Tudod, én örülök mások boldogságának. A baba akkor jön, amikor jönni szeretne. Mindig pozitív vagyok. Ti sok mindent láttok vagy akartok látni, de nem kell. Hisz úgyis megtudtok mindent, amikor annak itt az ideje” – írta Berki Krisztián felesége.

Egyre durvábbak a kommentek

„Húzzatok bele a babaprojektbe, mert le vagytok maradva” – írta egy nő Mazsi egyik fotójához a minap.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Mazsi is reagált

„Tudtommal egy gyerek nem játék. Mindenki akkor vállaljon gyermeket, amikor teljesen készen áll rá. Kritikán aluli hozzászólás volt egy hölgy szájából – írta Mazsi válaszul.

Insta sztoriban is megosztotta

Utána Mazsi az Instagram sztorijába is kitette a képet a nő kommentjéről és annyit fűzött, hozzá, hogy „ez komoly?!”. Mazsi felháborodása teljesen érthető.

Témába vág:

Ehhez a fotóhoz érkezett a hozzászólás

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Berki Mazsi