Egy igazán szívhez szóló fotót tett közzé a közösségi oldalán Demcsán Zsuzsa. A műsorvezető ugyanis egy képet rakott ki, amin éppen várandós.

Nem friss kép

Nos, a fotó persze nem friss, egészen pontosan 16 évvel ezelőtti, ugyanis Demcsák Zsuzsa nagyfia éppen ma töltötte be a 16. életévét, anyukája pedig ezzel a megható poszttal emlékezett meg a csodás napról. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Amikor minden megváltozott

“A nap, amikor minden megváltozott… 16 évvel ezelőtt, ezen a napon készült ez a fotó. Épp a nőgyógyászommal beszélek telefonon, a fájások már 5 percenként jönnek, utasít, hogy induljunk a kórházba.” kezdte bejegyzését a műsorvezető.

Soha nem tapasztalt boldogság

“Pár órával később a karomban tartottam a fiam. Soha nem tapasztalt boldogságot éltem át! Ma reggel pipiskedve, könnyes szemmel öleltem át a nyakát a 16 éves nagy fiamnak.”

Elsöprő szeretet

“Ugyanaz a földöntúli boldogság és mindent elsöprő szeretet, amit érzek iránta. Köszönöm, hogy vagy drága FIAM! Boldog születésnapot!” – írja a posztban Demcsák Zsuzsa.

Itt a teljes bejegyzés:

Teljesen megváltozott az élete

A műsorvezető élete egyébként az utóbbi két évben teljesen megváltozott. Mint ismert titokban ment férjhez indiai kedveséhez, Krishanhoz, akit még az Ázsia Expressz forgatásán ismert meg.

Kemény hónapok

 „Kemény hónapok állnak mögöttünk, elképesztő harcot vívtunk a bürokráciával, hogy minden szükséges papír meglegyen. (…) Én első házasságomként tekintek erre a kapcsolatra. Most értettem meg, mi a valódi bizalom, meghittség, barátság, összetartozás, küzdés és kitartás, ami két embert összeköthet” – árulta el akkor a műsorvezető, aki úgy határozott, hogy nem veszi fel a férje vezetéknevét, és ezután is Demcsák Zsuzsának hívják.

A gyerekvállalás kérdése

„Nem tervezünk gyereket. Igaz, Krishan egyszer azt álmodta, hogy születik majd egy lányunk, de megbeszéltük, hogy így, négyen, mi tökéletesen elegen vagyunk, remekül összecsiszolódtunk” – vallotta be korában a tévés. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csak úgy ragyog

A műsorvezető egyébként az utóbbi időben csak úgy ragyog, ezen az év végén készült fotón, melyen a férjével látható, látszik, hogy repdes a boldogságtól.

Itt:

A LikeNews Demcsák Zsuzsával kapcsolatos írásait itt találod.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa, TV2