Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta visszatért a képernyőre Gelencsér Timi. Végre ő is kiutazott Dominikára, ahol az Exatlon Hungary versenyzőit fogja a futamok után faggatni.

Csak később csatlakozott

Mint megírtuk azt már decemberben tudni lehetett, hogy Gelencsér Timi újra látható lesz az Exatlon Hungaryban, azonban Timi nem a csapattal együtt utazott ki, ugyanis teendőik akadtak a Dancing with the Stars kapcsán. Január 3-án, ugyanis egy Best of Dancing with the Stars című különkiadás műsor volt látható a TV2-n, amiben természetesen Timi is szerepelt, ezért utazott csak később Dominikára.

Kapcsolódó:

Ez a feladata

Az egykori szépségkirálynő azonban az Exatlon Hungary kulisszái mögé is enged egy kis bepillantást. Az Exatlon Hungary hivatalos weboldalán nem csak az adásokat lehet visszanézni, hanem exkluzív, sehol máshol nem látható videókat és adásból kimaradt tartalmakat, illetve innen értesülhetnek a nézők első kézből a műsorral kapcsolatos hírekről.

Az Exatlon Hunary-vel kapcsolatos összes cikkünket itt olvashatod.

Így érkezett meg Timi Dominikára

Imádja

“Éééés akkor harmadszor is, Hello Exatlon! Ma már végre a képernyőn is csatlakozom a legendához. Kíváncsi vagyok, hogy itt a Bajnok vagy a Kihívó szurkolók vannak többen? Írd meg kommentben.” – írta közösségi oldalán Timi.

Javában posztol is

Egy titokzatos pályát mutatott meg

Járd körbe Gelencsér Timivel a mai adásban debütáló vadonatúj pályát.

Kiemelt kép: Gelencsér Timi