Gelencsér Timi, az Exatlon Hungary riportere, aki az első évadban még maga is versenyzőként állt rajthoz, megérkezett a Dominikai Köztársaságba. Ma estétől pedig a TV2 sport-realityjének rajongói pedig már a képernyőn is láthatják Timit, aki a tavalyi évhez hasonlóan a futamok után faggatja a Bajnokokat és a Kihívókat.

Később csatlakozott

Azt már decemberben tudni lehetett, hogy Gelencsér Timi újra látható lesz az Exatlon Hungaryban, azonban Timi nem a csapattal együtt utazott ki, ugyanis teendőik akadtak a Dancing with the Stars kapcsán. Január 3-án, ugyanis egy Best of Dancing with the Stars című különkiadás műsor volt látható a TV2-n, amiben természetesen Timi is szerepelt, ezért utazott csak később Dominikára.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ez a feladata

Az egykori szépségkirálynő azonban az Exatlon Hungary kulisszái mögé is enged egy kis bepillantást. Az Exatlon Hungary hivatalos weboldalán nem csak az adásokat lehet visszanézni, hanem exkluzív, sehol máshol nem látható videókat és adásból kimaradt tartalmakat, illetve innen értesülhetnek a nézők első kézből a műsorral kapcsolatos hírekről.

EZT SE HAGYD KI:

Határon túl

Ami pedig különösen jó hír, hogy az Exatlon Hungary harmadik évadának visszanézhető tartalmai mostantól már a határon túli látogatók számára is elérhetők a tv2.hu/exatlon oldalon, minden videó megtekinthető külföldről is. E mellett érdemes a műsor social oldalait is követni, ahol szintén extra tartalmak várják a műsor rajongóit!

Így érkezett meg Timi Dominikára

Már javában posztol is

Imádja

“Éééés akkor harmadszor is, Hello Exatlon! Ma már végre a képernyőn is csatlakozom a legendához. Kíváncsi vagyok, hogy itt a Bajnok vagy a Kihívó szurkolók vannak többen? Írd meg kommentben.” – írta közösségi oldalán Timi.

Harmadik alkalommal van jelen, először versenyzőként debütált

IZGALMAS: Fétisvideókkal tartotta el a családját az Exatlon bajnoka – Ezért kellett meghozza ezt a kemény döntést

Ő nyerte meg a Dancing with the Starst a partnerével

Mint ahogyan arról korábban a LikeNews is beszámolt Gelencsér Timi és partnere nyerték meg az első itthoni Dancing with the Starst.

Kiemelt kép: Gelencsér Timi