Nagy Alexandra és Tuka Niki, ígéretükhöz híven eleget tesznek a nézői kéréseknek és szembenéznek az általuk küldött feladatokkal, kihívásokkal.

A műsorvezetők elsőként a kozmetika világában tették próbára magukat, hogy megtudják, ki fest rémisztőbben arcmaszkban.

Nem akármilyen kihívással nézett szembe a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra és műsorvezető-társa Tuka Niki. A hölgyek az RTL Klubon látható Édesítőben a nézői kéréseknek is igyekeznek eleget tenni, ezért tesztelik és kipróbálják azokat a dolgokat, amely a nézőket foglalkoztatja.

„Új stúdióból jelentkezünk Nikivel, ahol a sors kerekében különféle feladatok várnak arra, hogy teljesítsük őket. Az első cetli szinte magától hullott ki a kerék megforgatásakor, így belevetettük magunkat az arcmaszkok tesztelésébe” – mondta Nagy Alexandra, akinek kolléganője cseppet sem rettent meg a feladattól. „Kicsit olyan volt a tesztelés hangulata, mintha egy pizsamapartin lettünk volna.

Egy cseppet sem ijedtünk meg, felkészültünk a legrosszabbra. Azonban ami ezután jött, arra nem számítottunk” – tette hozzá Tuka Niki, akinek arcára egy habszerű felhőmaszk került, míg Nagy Alexandra arcát téglavörösre festette a pakolás. „Alapvetően nem vagyok egy arcmaszk kedvelő típus. Bár mikor Japánban jártam nagyon vicces szumó és panda arcot imitáló gézmaszkokat hoztam haza.

Azok nagyon tetszettek, de nem jellemző, hogy maszkokat használok. Ha nagyon karikás a szemem egy-egy szelet uborkát szoktam rátenni. Az én téglavörös maszkom is elég rémisztő volt, azonban alig jutottam szóhoz, mikor megláttam Niki felhőmaszkját.

Egészen elképesztően nézett ki, szinte alig látszott ki a szeme, az orra és a szája a maszkból. Ketten együtt, ezekkel a maszkokkal az arcunkon bármelyik horrorfilmben megálltuk volna a helyünket” – mondta Nagy Alexandra, az RTL Klubon látható Édesítőben.