Két csapat küzdelme a fődíjért és a dicsőségért az Exatlon Hungary pályáin, ahol a fizikai teljesítmény számít. Az Exatlon Hungary egy csapatverseny, de a végjátékban már egyénileg harcolnak a versenyzők. Most azonban még csapatként kellene együttműködniük, ám nagyon úgy tűnik, hogy a Bajnokoknál hatalmas a baj. Szabó Franciska néhány napja például teljesen kikelt magából…

Többször is kikaptak egymás után

„Nagyon gáz. Folyton kikapunk. Sajnálgatjuk egymást, kifogásokat keresünk” – ilyen és ehhez hasonló szavakkal jellemezte csapatának teljesítményét Szabó Franciska. A Bajnokok egyik legerősebb versenyzője nagyon rosszul viseli, hogy a vesztesekhez tartozik. A héten pedig végképp elszakadt nála a cérna.

Kemény kritikával illette a társait

„Egyszerűen nagyon gáz, hogy folyton mentegetőzünk, hogy ezért nem jön össze, azért nem jön össze, most egy kicsin múlt, most ez, most az. Nem tudom, hogy mi van, de folyamatosan kikapunk. Lehet itt egymást sajnálgatni, lehet kifogásokat keresni, ők sosem keresnek. Ha baj van a kék csapatban, ők akkor is kiállnak és teljesítenek. Nekünk miért van mindig kifogásunk?” – tette fel a kérdést csapattársainak Franci, de meggyőző választ nem kapott.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Sírva hagyta ott a társait

„Az ami most van jelen pillanatban, az nagyon kevés. És én nem az észt akarom osztani, de kifelé ez kezd gáz lenni” – mondta, mire a fiúk ellentmondtak neki. Franci, aki a bizonyos vereség után egyébként mind a három futamában pontot hozott a csapatának sírva hagyta ott a társait, ám miután visszament akkor sem nyugodtak le a kedélyek, sőt úgy érezte a társai lenézik őt.

Teljesen kikelt magából

– Nekem is minden nap rohadt nagy nyomás az, ahogy azért harcolok, hogy végre elfogadjátok, hogy tényleg igazam van, annyi mindent megtapasztaltam, hogy elhihetnétek nekem hogy úgy van ahogy mondom – magyarázta könnyek között a fiatal lány, a többiek pedig csak némán hallgatták. Ezután Franci kikelve magából hagyta ott a csapatot és még az ajtóba is egy hatalmasat belevert.

A sokkoló jelenetek itt nézhetők vissza:

A kommentelők betámadták

A nézők egyébként nem nézték jó szemmel a kirohanást, az Exatlon nézői szerint ugyanis Szabó Franciska viselkedése kritikán aluli, és egyáltalán nem méltó egy sportemberhez. A kommentelők ízekre szedték az Európa Bajnok cselgáncsozót.

Minősíthetetlen?

„Azért egy bajnok, hogy így viselkedjen minősíthetetlen! Nem ezt tanulják kis koruk óta, ezt csinálja, ha elmegy versenyre is? Hiába van igaza, de nem így kellene tálalni! Nagyot csalódtam benne! Ráadásul gyerekek is nézik a műsort, nem éppen példamutató nekiállni törni-zúzni….” – írta az egyik kommentelő.

A kiesett Szabó Gabi is elmondta a véleményét Franci viselkedéséről:

Kiemelt kép: Szabó Franciska, Exatlon Hungary – TV2