Másodszor is elkapta a Covidot Bochkor Gábor, a Retró Rádió reggeli műsorának sztárja. A rádiós diósdi otthonában van karanténban, még nem tudják hogyan lesz így adás.

Pozitív lett a teszt

„Bochi tesztje sajnos pozitív lett, így holnap még biztosan nem tudunk élő műsort csinálni. Gőzerővel dolgozunk a megoldáson, hiszen a karantén, az karantén, de nem szeretnénk, hogy ennyi ideig nélkülöznötök kelljen minket – írják a Retró Rádió közösségi oldalán. 

Másodszor kapta el

Bochkor Gábor már másodszor kapta el a koronavírust. Fél évvel ezelőtt, 2021. október végén írtunk arról, hogy a rádiós elkapta a Covidot, ezért karanténba kell vonulnia. Ezt olvastad? Megtörte a csendet: Várkonyi Andrea, a milliárdos Mészáros Lőrinchez fűződő kapcsolatáról beszélt, ha ezt Bochkor Gábor elolvassa, minimum elájul

Kimutatta a teszt

Vélhetően most is az történt, mint októberben: Amint úgy érezte, gyengélkedik, azonnal riasztotta a munkatársait. Akkor a gyorstesztje ugyan negatív lett, de a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést.

Hőemelkedése volt

Akkor hőemelkedése és izomfájdalma volt a rádiósnak, amire fájdalomcsillapítót szedett. Nem ment el a szaglása és a közérzete is jó volt.

Otthonról vezette a műsort

Októberben a rádió vezetése úgy döntött, ha jól van Bochi, akkor otthonról, a diósdi házából is vezetheti a műsort. Vélhetően most is hasonló megoldás lesz.

Több rádiós is elkapta a vírust

Korábban Rákóczi Feri és Vadon Jani tesztje is pozitív lett. A Rádió 1 műsorvezetői szintén otthonról vezettek műsor, ugyanúgy, mint a tavaszi országos karantén idején. 

Kihívták Bochkor miatt a rendőrséget

Bochkor Gábor évek óta Diósdon él. Nem titkolja, hogy szeret füvet nyírni és partizni. 2017-ben akkora szilveszteri bulit tartott, hogy a szomszédok kihívták a rendőrséget, mert annyi tüzijátékot lőtt ki az udvarról, hogy azt hitték felgyullad a környék.

Kikészült a szomszéd néni

Az akkori beszámolók szerint Bochi meghívta egy pohár pezsgőre a kiérkező járóröket, akik nem fogatták el az italt, mivel szolgálatban voltak. Mindent rendben találtak a rádiósnál, így perceken belül elmentek. Úgy tudni az egyik szomszéd néni készült ki Bochkorék hangoskodása miatt.

Diósdi cég

A rádiós cége a Bocsi Team Kft. publikus adatok szerint Diósdon, a Szegfű utcában van bejegyezve.

Kiemelt kép: Bochkor Gábor – Forrás: Youtube/ATV