Site icon LikeNews

Iszak Eszti döntött: új szakmát tanult ki

Iszak Eszter a járvány második hulláma előtt nem sokkal szerezte meg jógaoktatói végzettségét, így nem tudta élesben kipróbálni a tanultakat.

A koronavírus első hulláma alatt döntötte el, hogy új szakmát tanul

A modell és műsorvezető a koronavírus járvány első hulláma alatt határozta el, hogy kitanulja a szakmát. „Szerintem sokan voltak ezzel úgy, hogy most van itt az ideje annak, hogy valami újba kezdjünk. ”  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tele volt ötletekkel

„Mindig tele voltam ötletekkel, de általában szétforgácsolódtam a rengeteg tennivaló között. Heti hét napból, hetet dolgoztam 10-12 órában. A karantén alatt azonban csak ültem otthon, megtapasztalva, hogy milyen is az, amikor idő ugyan van, de mégsem tudok semmit tenni a tanuláson, olvasáson kívül” – mondta, hozzátéve, hogy nagy szerelmese a jógának.

FRISS! Valóra vált Hódi Pameláék álma: itt kezdtek új életet

26 évesen ismerkedett meg a jógával 

„26 éves voltam, amikor megismerkedtem a jógával, már akkor is nagyon tetszett. Aztán időről-időre visszatértem hozzá, mert teljesen ellazított, kiszakított az akkori pörgésből. Különösen a meditáció volt az, ami nagy segítségemre volt” – idézte fel.

Úgy döntött oktató lesz

Végül úgy döntött, hogy maga is oktató lesz. „Vonzott, hogy tanuljak valami újat, hogy megismertethessem másokkal ezt a mozgásformát, és általa segítsek másoknak feszültséget oldani, meditálni, befelé figyelni, így nyáron belevágtam. Szerencsém volt, mert az akkori enyhítések lehetővé tették, hogy személyesen vegyek részt a tanfolyamon” – fogalmazott.

Ne hagyd ki! Borzalmas másfél órán van túl Vasvári Vivien, a tűzoltók is a helyszínre érkeztek

Még nem volt lehetősége oktatni

A járvány második hulláma miatt azonban még nem igazán volt lehetősége oktatni. „Alighogy végeztem a tanfolyammal jött a járvány második hulláma. Így sajnos nem nagyon tudtam elkezdeni az oktatást.”

Instagramján rendszeresen posztol jógás fotókat

Nem hisz az online edzésformában

„Nem hiszek az online edzésformákban, persze, a semminél jobb, de azért mégsem az igazi. Nincs meg benne az a kötelék, ami a személyes órákon. Így most csak családtagokat, barátokat oktatok, de remélem, hogy hamarosan lesz lehetőségem a személyes oktatásra is” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Iszak Eszti, RTL Klub

Exit mobile version