Rengeteg ember rémálma valósult meg Vasvári Vivien és családja számára. A szépséges modell borzasztó másfél órán van túl, ugyanis kisfiával, Edwarddal, és szerelmével, Zsigmonddal beszorultak egy liftbe.

Idegőrlő várakozás

A várakozás idegőrlő volt, nyomták a vészcsengőt és hívták a karbantartókat is, ám végül a tűzoltók szabadították ki őket, írja a Blikk. „Beszálltunk a liftbe, hogy lemenjünk a garázsba. Bezáródott az ajtó, majd miután elindult lefelé, hirtelen megállt és úgy maradt. Nagyon rémes érzés volt.” – mesélte Vivien.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szerencsére volt náluk telefon

„Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna” – mondta a lapnak Vivien.

FRISS! Kiderült, hogy miért Valentin-napon jelentette be Harry herceg és Meghan Markle a második gyermekük érkezését

Hívták a tűzoltókat

A csinos anyuka arról is beszélt, hogy elsők között a vészcsengőt nyomták meg, majd hívták a liftkarbantartókat. Végül azonban a párja úgy döntött riasztja a tűzoltókat, akik sikeresen ki is mentették őket. „Mivel hétvége volt, ráadásul délután, ők értek ki a leghamarabb. Edwardka eléggé megijedt attól, hogy beragadtunk a liftbe. Folyamatosan mondogatta nekem, hogy fél, de nem sírt, inkább talán izgatott lehetett” – mesélte a lapnak a sztármami.

Edwardka is nagyon nyugtalan volt

Vivien kisfia, Edward is nagyon nyugtalan volt, aki csak akkor lett jobban, amikor megtudta: hamarosan érkeznek a tűzoltók. Vivien elmondása szerint ugyanis a kicsi nagyon örült, hogy végre élőben is találkozhat a tűzoltókkal, mert nagyon szereti őket, úgyhogy neki ezután mérhetetlen volt a boldogsága. „Egyszerűen rajong a tűzoltókért és az autóikért. Végül szerencsésen megúsztuk ezt a kalandot” – jegyezte meg Vivien.

Ne hagyd ki! Folytatódik az Életünk története Friderikusz Sándorral: ők azok a párok, akik hamarosan a jövőbe “repülnek”

Könnyű dolga volt a tűzoltóknak

A lap azt írja, hogy mivel a lift alig ment csak egy méter felfelé, amikor megakadt a tűzoltóknak egyszerű dolga volt a mentésnél. Vivien elárulta, hogy azt követően, a tűzoltók szakszerűen szétfeszítették az ajtót, nekik kvázi csak ki kellett lépniük rajta.  

Vivien az újévet külföldön töltötte

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta a szőkeség az újévet Arubán töltötte a barátnőivel, ahonnan rengeteg fotót posztoltak.

Ő lett a Farm VIP harmadik helyezettje

Néhány hete a LikeNews is megírta, hogy Vasvári Vivien lett a Farm VIP harmadik helyezettje, ezzel ő lett a reality legjobb női versenyzője. A modell Kucsera Gáborral és Novák Zalánnal szemben maradt alul. A versenyt végül Novák Zalán nyerte meg. 

Nemrég találtak egymásra újra a párjával

Vivien és Zsigmond egyébként csak nemrég találtak újra egymásra, azt követően, hogy novemberben egy év után a szakítottak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vasvári Vivien