Végre beköltözött álmai otthonába Hódi Pamela és családja! Maglódon vásároltak házat. A várandós influenszer nagyon elfáradt az elmúlt napokban, ugyanis rengeteg munka járt az új otthonnal, bútorokat vásároltak, majd a nagytakarítás is vissza volt a beköltözés előtt.

Nem terhelheti magát

Pamela a terhessége miatt egyébként nem terhelheti túl magát, ugyanis már elég nagy a pocakja, de közben nagyon boldog, hogy valóra vált a nagy álma. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bedőltek az ágyba

„A mi Valentin-napunk. Leszakadnak a lábaink, a derekunk, a mindenünk, három napja „koszosak” vagyunk, de semmi nem számít, hiszen három húzós nap után végre tisztaságban és a rendben hajthatjuk álomra a fejünket az új otthonunkban. Első nap sírtunk, mert meghatódtunk, második nap szó szerint bedőltünk az ágyba” – írta Pamela az Instagram oldalán.

Tavasszal születik meg a kislányuk

A házaspárnak tavasszal születik meg a kislánya, ám az édesanya elárulta, hogy ezt a várandósságot nehezebben éli meg, mint az előzőt.  Pamela elmondta, hogy ennél a terhességénél sokkal fáradtabbnak érzi magát, valamint fáj a dereka, a térde és a sarka is. Hozzátette, hogy talán azért lehet ez, mert már 30 fölött van.

Nem fogják mutogatni

Pamela és Tóth Bence már abban is megegyeztek, hogy a kislányukat óvni fogják a média világától, de ez nem azt jelenti, hogy sosem fogják megmutatni, de csakis minimális szinten. Hozzátette, hogy korábbi hibáiból szeretne tanulni, úgy érzi most már tapasztaltabb és második gyermekét nem szeretné mutogatni.

Már a nevet is eldöntötték

A szerelmesek már azt is eldöntötték, hogy fogják hívni a kislányukat, habár még nem árulták el, de nemrégiben Pamela az Instagramon kért segítséget a rajongóktól, hogy mondjanak neki neveket. “Nem jutunk dűlőre a lánynevek kapcsán. Ötlet valakinek? Hátha írtok olyat, amit még nem hallottunk vagy nem gondoltunk rá és nagyon megtetszik” – írta Pamela akkor a közösségi oldalán.

EZT IS OLVASD EL!

Berki Mazsi is reagált Hódi Pamela várandósságára

Korábban szakítottak

Pamela és Bence korábban szakítottak egymással, ám hamar kiderült, nem bírják egymás nélkül, így még a nyáron kiderült, hogy a páros visszatalált egymáshoz. Ezt követően azonban alaposan felpörögtek az események.

Kismamaként állt az oltár elé

„Én soha nem gondoltam volna, hogy kismamaként fogok valaha is férjhez menni, de ennek pont ez volt a varázsa. Pont emiatt volt gyönyörű az a pillanat, amikor ott vár a szerelmed, úgy, hogy a szívem alatt viszem a kisbabánkat, a gyermekünket”  – mondta a Fókusz műsorában korábban Pamela.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Hódi Pamela és Tóth Bence, RTL Klub