Az Instagram-oldalán számolt be a kálváriájáról Iszak Eszti. A népszerű műsorvezető korábban sosem betegeskedett, ám tavaly komoly betegség miatt kellett megoperálni. Eszti a közösségi oldalán részletesen elmesélte, hogy mi történt.

Korábban nem betegeskedett

„Iszak Eszti vagyok egy sebezhetetlen terminátor, aki soha nem beteg és mindent kibír! Gondoltam ezt magamról egészen tavaly februárig, amikor is először rosszul lettem” – kezdte a posztját a műsorvezető.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem foglalkozott vele

Eszti a bejegyzésében leírta, hogy eleinte nem is foglalkozott vele, hogy mi állhat a rosszulléte mögött, ugyanis azt gondolta, hogy majd magától helyrejön, de nem így lett. Hozzátette, hogy régen simán dolgozott még úgy is, hogy 39 fokos láza volt, ám végül a fájdalom egyre csak gyűlt, míg már teljesen elviselhetetlenné vált.

A karantén idején került kórházba

A műsorvezető a tavalyi karantén idején került be kórházba, ahová a párja Gyurta Dani a karjaiban vitte be. „.. a karantén közepén kórházban nem találtam magam, ahova a szerelmem vitt be gyakorlatilag a karjaiban és ahonnan már nem engedtek haza összepakolni sem” – folytatta a posztjában Eszti.

Jött a gyógyszeres kezelés

A tévésnél ezután gyógyszeres kezelést kezdtek meg, ám sajnos az állapota nem javult, ezért nyáron egy vizsgálat után az orvosok úgy döntöttek, hogy meg kell műteni. EZ IS ÉRDEKELHET! Iszak Eszti döntött: új szakmát tanult ki

Ciszta okozta a problémát

Eszti ultrahangján nem látszódott, ám az operáció közben kiderült, hogy a bal petefészkében lévő ciszta 12 centis, ami az ő testalkatához képest óriási. Hozzátette, hogy részletesebben nem szeretné kifejteni, hogy milyen tünetei voltak, valamint azt sem, hogy min ment keresztül.

Két további betegséget állapítottak meg

„A lényeg, hogy a több hónapnyi vizsgálat során kiderült, hogy a cisztán kívül endometriózisom és hashimoto-betegségem is van, a pajzsmirigyemet pedig gyakorlatilag elkezdte lebontani a szervezetem” – mesélte a kálváriáját Eszter.

Ezt tanácsolja másoknak

A műsorvezető a posztjában leírta, hogy azért osztja meg mindezt, mert vigyázni kell, hogy a szervezetünk ne forduljon ellnünk. „Hiába a kedvenc mondásotok, hogy “Majd pihenek a sírban”, a testetek egy adott ponton kényszerpihenőt fog beiktatni!
A stresszel hasonló a helyzet. Legyen szó egy emberről a környezetedben, a munkahelyedről vagy bármiről, ha az napi szinten gyomorgörcsöt okoz, el kell engedned, mielőtt a szervezeted elkezd önmaga ellen fordulni” – tanácsolta a követőinek.

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg

A házasságról beszélt

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy Eszter nemrégiben a LifeTV Bréking vendégeként arról is beszélt, hogy milyen esküvőt terveznek párjával, Gyurta Danival. „Nyilván nem a papír számít, nem azt fogod nézegetni minden nap, hanem a tudat, hogy ez egy komolyabb szint” – mondta el Eszter, aki arra is kitért, hogy saját magát romantikus típusnak tartja és abszolút hisz a házasságban. KAPCSOLÓDÓ! Iszak Eszti elárulta: ilyen esküvőt terveznek Gyurta Danival

Szerencsésnek érzi magát

Ezen a ponton hozzátette, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, ugyanis a párja, Gyurta Dániel is hasonlóan gondolkodik a téma kapcsán. „Az a fontos, hogy a pár mindkét tagja ugyanúgy gondolja. Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem hisz a házasságban, csak akkor úgy kell, hogy se a férfi se a nő ne gondolja így” – árulta el a fiatal műsorvezető, aki arról is beszélt sajnos szerinte sok olyan párkapcsolat van, ahol nincs meg a megfelelő harmónia ebben a kérdésben.

Szeretnének templomi esküvőt

Demcsák Zsuzsa arról is kérdezte Esztert, hogy ha majd arra kerül a sor, szeretnének-e templomi esküvőt, erre pedig a a szőke szépség csak annyit válaszolt, hogy igen. A műsor részletét megnézheted ide kattintva.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Iszak Eszti – Forrás: