Egy 21 hektáros birtokon él Csapó Virág, állatokat tart és jól érzi magát. A Barátok közt egykori Novák Évája három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a városi életet, és önfenntartó gazdálkodásba kezd.

Egy tucat rackajuhhal, három lóval, cicával, kutyával, és megannyi tyúkkal, kakassal él a Kecskeméthez közeli tanyáján Csapó Virág.

A Barátok közt egykori Novák Évája a kilencvenes években több mint öt évig szerepelt a népszerű sorozatban, ám három évvel ezelőtt hatalmas lépésre szánta el magát.

„Huszonévig Kaposváron, majd pedig Kecskeméten éltünk egy albérletben. Talán a családom nevében is mondhatom, hogy megelégeltük az ottani életet, ezért egy nyugodtabb környéken kezdtünk el házakat nézni, és végül egy 21 hektáros tanya mellett döntöttünk „– kezdi a Borsnak Csapó Virág, aki egyenesen rajong a gazdaasszonyéletért, és az állataiért, akik minden percben a színésznő nyomába erednek.

„Számtalan kakasunk és rackajuhunk van, utóbbi eladásából fedezzük a következő évi ellátmányt. Igyekszünk önfenntartó életét élni, de ez sajnos még nem teljesen valósult meg. Igaz, rengeteg munkával jár, hiszen nem egyszerű ennyi állatot ellátni, és egy hatalmas tanyát fenntartani, de minket ez tesz boldoggá. Így élünk mi – f”űzi hozzá a Kecskeméti Nemzeti Színház színésznője, aki a családja és a gazdálkodás mellett a hivatásának szenteli az életét.

Jelenleg négy darabban is játszik  a Kecskeméti Nemzeti Színházban. A Chicagóban, az Illatszertárban, a Ballada a 301-es parcella bolondjáról című darabban, valamint a Gardéniában. Úgyhogy nem unatkozik, két órát ingázik naponta a színház és a tanya között, de így teljes az élete.

Kiemelt kép: Csapó Virág – Forrás: RTL klub