Milyen típusú kapásjelzők használata segíthet abban, hogy lehetőség szerint egyetlen kapásról se maradjunk le? Melyek a modern és eredményes horgászatokat leginkább támogatni képes kapásjelzők?

Ezekre a kérdésekre adhat választ a bejegyzés végigolvasása. Igyekszünk ugyanis praktikus szempontok mentén bemutatni, miben is rejlik a modern kapásjelzők alapvető hozzáadott értéke.

Mennyit számíthat a horgászat eredményességében a kapásjelzők tudatos kiválasztása?

Mondanunk sem kell talán, hogy eszméletlenül sokat. Különösen azoknál a horgászatoknál, ahol gyakorlatilag képtelenség szünet nélkül teljes koncentrációval ott ülni a horgászbotok mellett és várni a kapást.

Pláne a hosszabb időtávon végzett, akár napokon át zajló feeder vagy bojlis horgászatok keretei között lehet indokolt olyan kapásjelzők használata mellett dönteni, amelyek akkor is segítenek a kapás érzékelésében, amikor nem tudunk teljes mértékben figyelni.

Márpedig a CsaliFutárnál elérhető kapásjelzők nagyban hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy még a figyelmünk lankadása mellett se maradjunk le arról a kapásról, ami akár életünk halát is jelentheti. 

Miben rejlik a modern elektromos kapásjelzők hozzáadott értéke?

Mindenekelőtt abban, hogy hanghatással jelzik, amint a horgon felkínált csalira jelentkezik egy-egy hal. Ez a hanghatás pedig olyankor is érzékelhető, amikor például eszünk, pihenünk vagy szerelünk, tehát nem tudunk 100%-ban a botokra figyelni.

Sőt, a korszerű elektromos kapásjelzőket swingerekkel használva még erre is rátehetünk egy lapáttal. Olyan formában, hogy a hanghatás mellett erős fény is segít érzékelni, hogy itt bizony hal jelentkezik a horgon.

Ennek köszönhetően egy többnapos fárasztó horgászat utolsó óráiban sem kell attól tartani, hogy a figyelem lankadása miatt lemaradunk egy-egy halról. Ehelyett időben akcióba léphetünk és kezdetét veheti a fárasztás.

Praktikus tippek, hogy az elektromos kapásjelzőkből a legtöbbet hozzuk ki

Ha egy mód van rá, akár jobban járhatunk, ha szettként szerezzük be a kapásjelzőket. Különösen akkor, ha az elektromos kapásjelzőkhöz még egy praktikus adóvevő eszközt is használni tudunk ezt követően.

Képzeljük csak el, hogy éjszakára ledőlünk kicsit pihenni a horgászhelyünk melletti faházba. Ha visszük magunkkal az adóvevőt, akkor bizony ennél a forgatókönyvnél sem fogunk majd lemaradni a kapásról.

Persze az erősen javasolt, hogy az elektromos kapásjelző hangforrását kellőképpen szabályozzuk. Vagyis használjuk pontosan azzal a hangerővel, ami tökéletesen megfelel a céloknak.

Ebben a formában ugyanis nem fogjuk zavarni senki más horgászatát és nyugalmát, miközben a kapásokról sem maradunk le. Legyünk őszinték, ez jogos elvárás lehet annak érdekében, hogy mindenki teljes fókusszal koncentrálhasson a horgászatra.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.