Pokoli időszakon van túl az az édesanya, akinek két kislányát, Nikit  és Szandrát  halálra gázolta a vonat Kecskemétnél. A kisebbik gyerek, Niki kilencedik születésnapja március 8-ra esett, az édesanyja egy koszorúval „köszöntötte” lányát a temetőben.

„Azt hittem, életem legborzalmasabb percein túl vagyok, amikor eltemettük a lányokat. Féltem, hogy nem élem túl azt a napot, de még ha nehezen is, sikerült végigcsinálnom. A most vasárnapom azonban legalább ennyire fájdalmas volt, azt kívánom, soha senki ne tudja meg, milyen a gyerekét a saját sírjánál felköszönteni a születésnapján! Csináltattam egy gyönyörű koszorút, és néhány baráttal kimentünk a temetőbe Nikihez és Szandikához. Csak álltam ott, és azt hittem, összeesem a fájdalomtól. Tódultak föl az emlékek Niki korábbi születésnapjairól, láttam magam előtt, hogy mindig milyen boldog volt ezeken az ünnepségeken. A többi gyerekem nem akart kijönni, a nagyobbak azt mondják, túl fájdalmas még nekik ott lenni” – mondta a Blikknek sírva Rozália, a gyászoló édesanya.

A LikeNews.hu is megírta, februárban Niki és Szandra az édesapjuknál töltötték a hét végét, onnan indultak el a nagyival a boltba. Hazafelé azonban a nagymama, eddig nem tudni, miért, autójával a pirosba hajtott, a 130 km/órával érkező Intercity pedig összetrancsírozta a kocsit, a lányoknak esélyük sem volt a túlélésre. A tragédiáról a LikeNews.hu cikkeit itt tudod elolvasni.

Az édesapa korábban arról beszélt, hogy nem érti, hogy anyja miért hajtott a sínekre. Igaz, hogy  évig nem vezetett, éppen ezért volt nagyon óvatos.

A tragédia óta a lányok édesanyja és a nagymama nem beszéltek egymással. Nem kizárt, hogy egyszer majd találkozik anyósával, most azonban még nem áll készen erre.

Segíthet az anyukának

Az édesanya nagyon nehéz anyagi körülmények között neveli gyermekeit. Aki segíteni szeretne neki, ezen a magánbankszámlámon megteheti: Farkas Rozália, CIB Bank; 10700103-08056902-51100005

Kiemelt kép: Niki és Szandra temetése – Forrás: TV2