Schobert Norbi egy Facebookon terjedő poszton akadt ki: a képen az áll, hogy „70 kg alatt nincs jó nő. A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!” A tréner kemény kritikát fogalmazott meg, azoknak akik ezt hirdetik és egyet is értenek vele.

Példákat is hozott fel

„70 kg alatt nincs jó Nő! A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!” Ma éppen ez a poszt hódít a közösségin. A Nő 70 kg alatt nem jó Nő????! A többit a kutyáknak??? Lájkoljátok, helyeseltek ezerrel. Taps! Van hozzáfűznivalóm. Szerinted Sophia Loren 70 volt? Palvin Barbi? Naomi Campbell? Brigitte Bardot? Karády Katalin is annyi volt, mint a profi box férfi középsúlya? Hát nem! Ezzel a szöveggel és képpel lehet a Nőket, Asszonyokat zsíros húsból álló, kilóban mérhető kielégítési biomasszává degradálni” – kezdte a bejegyzését Norbi.

Ő is volt 100 kiló

„…A poszt üzeni, hogy nem jó Nő aki 48-60 kg, odafigyel a kajára, edz. Nem él szénhidrát-inzulin hullámvasúton. Sőt! Ha netán 90 kilós, az még jobb, hiszen a Nő fogalma 70-nél kezdődik, feljebb csak jobb! Mit érdekel a WHO és a BMI index? Ezzel az erővel a Férfi pedig 100-nál indul! Én voltam 100 kiló! Tudod hogy néztem ki? Így bókoltak volna nekem: Nincs szebb mint a lógó férficsöcs alatti lepényhas izzadó, pállott árnyékában az másfél kilós zsírcipó tompor, mely körbeágyazza a férfiasságot!” folytatta a bejegyzését Norbi.

Megvédte a nőket

A tréner a posztjában leírta, hogy bizony 70 kiló alatt és felett is jók.

„Lehet a modell belső értékek nélkül is taszító és a molett, vidám, szerető Nő is szexi. A harcom nem erről szól! Az egészségről és a tiszteletről, de mindig őszinte leszek. Akárhogy nézem az orvosi szakirodalmat és a BMI-t, a 70 kg nőknél max 180 centinél lehet egészséges még! Elkeserítő és elszomorító ez a kép, mert a legtöbb Lány, Nő, Édesanya pont az ellen küzd, hogy soha ne kezdődjön hetessel! Én velük értek egyet és amíg élek, minden erőmmel azon dolgozom, hogy segítsek Nekik és ilyen hazug, ártalmas üzenettel ne találkozzanak!” – írta Schobert Norbert.

A teljes posztot itt olvashatod el

A Maldív-szigeteki nyaralásukkal is kiakasztotta a kommentelőket

Alakreform-tábor miatt utazott a Maldív-szigetekre Schobert Norbi és családja. Az utazásról készült posztjaikon rengeteg kommentelő kiakadt, ugyanis nem értik, hogy vírushelyzetben miért kell utazgatnia a családnak.

Videóban reagált Norbi az őket kritizálókra

Norbi Katar fővárosából jelentkezett be, majd egy majdnem 10 perces videóban reagált a kritikákra és elmondta a véleményét a koronavírusról – írja a Blikk.

Elítéli a vírustagadókat

“Egy olyan barátom nem volt még, aki edzett, sportolt, és ebbe belehalt volna. Mélyen mindenkit elítélek, aki vírustagadó. Nekem, mint állampolgárnak, és cégvezetőnek nekem kötelező betartani, az utasításokat…”

Nincs korlátozás a Maldív-szigeteken

A Maldív-szigeteken semmiféle korlátozás nincs. Maszkot nem kell hordani, érintkezni is lehet. Nincs is covid-fertőzött, így nem is tudok hazavinni semmit. (…) Be vannak zárva az éttermek, hotelek, kocsmák, az egész turizmus. Utazni lehet, iszonyú feltételek mellett. Lapot szeretnék húzni 21-re. (…) Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mi történik a világban. Szenteste mindenki megcsókolhatta a másikat (…) Nem értem ezt a játékot. Vírus van, ez biztos, de hogy mi van mögötte, azt nem tudom.” – mondta Norbi a videójában, írja a lap.

Beadatják a koronavírus elleni védőoltást

Norbi azt is elmondta a felvételen, hogy fontos a védőoltás, ezért ő és a családja is befogják adatni maguknak.

Kiemelt kép: Schobert Norbert