Csupán egyetlen dolog van, amiben Tina és kisebbik gyermeke nem értenek egyet. Ez pedig nem más, mint a játékbabák helye.

Nincs könnyű dolga

Szinte egész nap lót-fut családi otthonukban Tina, aki példásan vezeti a háztartást: főz, mos, takarít és rendet tart, amennyire csak tud. Nincs könnyű dolga, hiszen férje, Emilio hajlamos szétszórni a dolgait. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vivikét is igyekszik rendre nevelni

„Néha azt se tudom, hogyan, mivel szaladt el a nap. Egész nap pakolászok, takarítok és persze főzök is. Nem mondom, hogy nem lenne könnyebb, ha Emilio is jobban figyelne, igaz már sokat fejlődött, de azért jó érzéke van ahhoz, hogy a dolgokat – legyen szó a ruhájáról vagy a főzés után a mosatlan edényekről – hogyan kell ottfelejteni” – mondta Tina, aki kislányát, Vivikét igyekszik rendre nevelni.

Nem panaszkodik

„Nem panaszkodom, mert Vivi jó tanuló. Biztosan nem lesz egy matekzseni, – én sem voltam az – de ezt a tantárgyat leszámítva jó jegyeket hoz. Rendesen tanul, mindig elmesélni mi történt az iskolában. A szobáját azonban néha kezelésbe kell vennem” – árulta el Tina, aki többször került már összetűzésbe lányával a játékok helyét illetően.

Vivi farsangra készül

„Vivi most a farsangra készült, a többiekkel megbeszélték, hogy ki, minek öltözik be. Eddig nem a tipikus, „lányos” jelmezeket választotta, hiszen volt már boszorkány és Sikoly-álarcos is. Idén viszont jótündér szeretett volna lenni. Így még több játékbaba került elő, hogy inspirálódjon a jelmezhez.”

Muszáj rendet tartson

“Nincs ezzel baj, de muszáj rendet rakni a szobájában, ez azonban nem megy könnyen. Mindennek meghatározott helye van, nem mindegy, hogy melyik baba, melyik házban, kastélyban vagy polcon „lakik”. Ha gondolok egyet és én máshova pakolom, mint amit Vivi megszokott, kitör a “háború”, úgyhogy a béke érdekében inkább együtt teszünk rendet” – mondta Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban. 

Legutóbb együtt kreatívkodtak

Az Emilio família mindig kitalál valami szuper programot, a családfő legutóbb éppen Vivikének szeretett volna kedveskedni, amikor is közösen kézműveskedtek.

Vivi szeret kézműveskedni

„Vivi szeret kézműveskedni, készítettünk már együtt mindenféle dekorációs dolgot: adventi koszorút, „hamis” születésnapi tortát, farsangi jelmezt. Most egy „csajosabb” irányba mentünk el, szappant öntöttünk és krémeket kevertünk ki” – mondta Tina, akit a családfő is elkísért a  programra.

Emilio is nagyon kedveli a kozmetikumokat

Bár Emilio kezdetben nem tudta, hogy mihez is kezdjen a foglalkozáson, ám hamar ráhangolódott a kencékre. „Az a helyzet, hogy én eleve nagyon kedvelem a kozmetikumokat. Különösen a parfümöt, amiből szinte mindenhol tartok egyet, még a kocsiban is. Szeretem, ha a megjelenésem rendben van, nekem ehhez az illatszerek is hozzátartoznak. A szappan- és krém készítésben az tetszett a legjobban, hogy saját illat-kombinációkat lehet létrehozni.”

Saját parfümmárka?

“Csak egy-egy csepp az olajokból és máris kész a rám jellemző, egyedi illat párosítás. Nekem ez nagyon bejött! Simán el tudnám képzelni, hogy legyen egy saját illatszer márkám, azt pedig még inkább, hogy egy saját parfümöm, imádnám!” – mondta lelkesen Emilio, akinek felesége – igaz más szempontok miatt – de azonnal támogatta az ötletet.

Fotó a család közös programjáról:

Tina örülne

„Örülnék, ha Emil ezentúl maga alkotná meg a saját illatszereit. Az a helyzet, hogy ezekből nem lehet eleget vásárolni, mert nincs az a mennyiség, amit ne használna el. Ha csak beül a kádba fürdeni, majdnem egy fél flakon tusfürdőt elhasznál. Viszont, ha ezentúl maga készítené ezeket, talán több maradna nekem” – tette hozzá viccelődve korábban Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emilioék kalandjairól itt olvashatsz többet.

Kiemelt kép: Jelinek Tina és Vivike, Spotlight Media