Egyre inkább alkalmazunk high-tech megoldásokat a hétköznapokban, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegyék életünket. Talán már senki sem csodálkozik, ha lát egy robotporszívót működés közben. Éppen úgy, mint a lakásokban és egyéb belső terekben, a medence tájékán is egyre gyakrabban találkozhatunk azokkal az okos kis tisztító masinákkal, a medencetisztító robotokkal, amelyekkel már nemcsak magát a medencét, de még a medencében lévő vizet is egyszerűen és gyorsan meg lehet tisztítani.

Helyetted és érted dolgozik

Ugyanúgy, mint a szőnyegeket és a padlózatot megtisztító robotporszívók, a medencetisztító robotok is nagyon sok időt megtakaríthatnak neked. Például a Medence Óriás weboldalán a gazdag medencetisztító robot választékban rengeteg típust találsz az egyszerű vagy profi modellektől kezdve a teljesen automata vagy félautomata medencetisztító robotokig.

Már léteznek önjáró medenceporszívók is. Ha egy ilyet helyezel üzembe a medencéd megtisztítására, szinte már majdnem semmi dolgod nem lesz. Csupán be kell állítanod az eszközt, az pedig a kapott feladatot igazán impozáns hatékonysággal elvégzi helyetted. Neked pedig már csak a medencézés kellemes örömeit „kell” élvezned.

A látható és a láthatatlan koszok ellen is harcol

És miért mondják, hogy a medencetisztító robotokkal sokkal hatékonyabban megtisztítható a medencében lévő vízmennyiség? Ezek az okos, programozható high-tech berendezések ugyanis nem csupán a medencéd alját és falát szabadítják meg rendkívül hatékonyan a rárakódott szennyezőanyagoktól, hanem eközben még a vizet is beszívják, és az ici-pici koszokat és még a láthatatlan kórokozókat is kiszűrik. Sokkal tisztább lesz így a víz is, a veszélyt jelentő algák és baktériumok tehát sokkal kisebb esélyt kapnak majd arra, hogy problémákat okozzanak a medencét használók számára. A különösen érzékenyek és a gyermekek számára ez rendkívül lényeges lehet.

Kényelem, megbízhatóság és precíz tisztítás

A csúcstechnológiás medencetisztító robotok számára nem jelent gondot, hogy milyen alakú és méretű a megtisztítandó medence. A legfejlettebb modellek már saját navigációs rendszerükkel képesek feltérképezni a munkaterületet, és optimalizált mozgással és időbeosztással állnak neki a munkának, amelyet imponáló hatásfokkal végeznek el. A legfejlettebb típusaik például már fényjelzést is tudnak küldeni akkor, amikor a szűrőzsákjuk megtelt, de kaphatók már telefonos applikációval is irányítható és automata működésre előre beprogramozható medencetisztító robotok is.

Neked csupán annyi lesz a dolgod, hogy előre „megrendeld” a robottól a medencetakarítást. Ráadásul a hagyományos vegyszerekből is sokkal kevesebbet kell majd a vízbe tenned, hiszen az sokkal tisztább lesz, hála a medencetisztító robot hatékony szűrési képességeinek. Ezzel is sokkal hamarabb megtérül majd egy ilyen befektetés.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.