Mint ahogyan arról a LikeNews is hírt adott január 3-án elstartolt a Keresztanyu az RTL Klubon, ami nagyon hamar a nézők kedvencévé vált. A nézők már a premier nézettségét is az egekbe repítették, és azóta is kitartanak új kedvencük mellett.

Izgalom és humor

Ahogy azt a Keresztanyu alkotói is ígérték, az RTL Klub új napi filmsorozatában, a Hámori Barbara showrunner által jegyzett Keresztanyuban, humorból és izgalomból nincs hiány, és ezzel a nézők is egyetértenek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Drága örökösök alkotóitól

A Drága örökösök sikere után a showrunner nevéhez fűződő új szériának is már most hatalmas rajongótábora van, pedig még csak néhány hete látható a képernyőn.

Ennyien látták a premiert

A Keresztanyu főműsoridőben vetített premier epizódja a 21,3 %-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban, közel 1 millió 40 ezer nézőt ültetve a képernyők elé a teljes lakosság köréből.

A nézők azonnal a szívükbe zárták a karaktereket


A nézők azonnal a szívükbe zárták a Keresztanyu karaktereit, amit az is bizonyít, hogy a következő, már hétköznap esténként vetített epizódok (01.04-01.07.) is rendre nyerték a saját sávjukat: átlagban 18,2 százalékos közönségarányt értek el 18-49 év közötti korosztályban, ezzel maguk mögé utasítva a konkurencia ebben az időben vetített műsorát.

Fantasztikus színészek


A Keresztanyu Makkosszálláson, az ukrán-magyar határon élő figurái nem ismernek határt, se zárjegyet. A fantasztikus színészek (többek között Molnár Piroska, Ulmann Mónika, Gálvölgyi János, Németh Kristóf, Lengyel Ferenc, Mihályfi Balázs, Kékesi Gábor) által megformált karakterek mind Róza mama, a Keresztanyu kegyeibe akarnak férkőzni, hiszen ő annak adja át a csempész maffia vezetését, aki megszerzi a polgármesteri címet a következő választáson. A község lakói és a családtagok mindent bevetnek a cél érdekében.

Ma este is az RTL műsorán


A Keresztanyu minden hétköznap 20:10-től az RTL Klub műsorán, az epizódok visszanézhetők az RTL Most platformon.

Így lett Ökörapátiból Makkosszállás!

A rajongók most betekinthettek a kulisszák mögé, így pedig az is kiderülhetett a számukra, hogy miként is lett Ökörapátiból Makkosszállás. Azonban nem csupán ez az egyetlen rejtély, amire fény derül, ugyanis a készítők azt is elárulták, milyen szempontokat vettek figyelembe a díszlet megalkotásakor. Emellett pedig m megszólalnak a szereplők is, akik elárulták, melyik a kedvenc helyszínük. 

Itt az extra videó:

További Keresztanyu tartalmak itt.

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: RTL Klub Sajtóklub