A házból szörnyű sikoltás hallatszódott, amikor az édesanya rátalált halott kisfiaira tegnap Tatabányán.  A gyerekeket meggyilkoló apa ekkor még élt, de mire a rendőrök kiértek, Ferenc magával is végzett.

Rendőrök és fehér ruhás helyszínelők lepték el Tatabánya Bánhida városrészét, miután egy férfi brutálisan kivégezte két kisfiát Egyikük 7, míg másikuk alig 9 éves múlt. A tragédia hírére összetörtek az ismerősök és a barátok, hiszen egyvalamiben egészen biztosak voltak: hogy a pár imádja a gyerekeit. A férfiról és a gyerekeiről készült közös képek mindegyikén a kisfiaival mosolyog a kamerába, a legutolsó képről sugárzik a harmónia és a szeretet.

A tragédiáról részletesen itt írt a LikeNews.hu.

Így aztán hihető, hogy semmi előjele nem volt a tragédiának. A szomszédok soha nem gondolták volna, hogy a csodás édesapának ismert férfi ilyenre lenne képes.

„A gyerekek illemtudóak voltak, mindig köszöntek, rendesen voltak felöltöztetve, tényleg jó volt rájuk nézni. Teljesen kulturált családnak tűntek nekem.”  – mondta a Blikknek egy utcabeli asszony.  

Ő arra figyelt fel, hogy egy őrült sikolyt hallott. Az anya ugyanis egy veszekedés után elment otthonról, és akkor ért haza, amikor a férje megölte a gyerekeiket.

„ Félelmetes halálsikoly volt – borzongott meg a nő, aki úgy tudja, az édesanya sikoltott. Amikor a nő rájött, hogy a férje, rajta bosszút állva, megölte közös gyerekeiket, az iszonyattól ordítani kezdett.

A Blikk információi szerint az elborult elméjű férfi ekkor még életben volt, ám percekkel később végzett magával. Bár a hangos sikoly hallatán a szomszédok azonnal tárcsázták a segélyhívót, a rendőrök pedig perceken belül a helyszínen voltak, már késő volt: apa és fiai holtan hevertek, az édesanya pedig sokkosan ült a ház előtt.

Az MTI azt írta, a férfinak korábban pszichés problémái voltak, ami miatt korábban kórházban is kezelték.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu