Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta vasárnapra virradóan életét vesztette a nagy nevettető, a kabarékirály Sas József. A humorista két évvel ezelőtt thaiföldi nyaralásán kapott agyvérzést, azóta nem tudott teljesen felépülni, nemrégiben pedig elkapta a koronavírus fertőzést, mellyel már nem tudott megküzdeni a szervezet.

A családban nem volt senki fertőzött

Mint megírtuk Sas József családja nem érti, hol kaphatta el a humorista a betegséget, ugyanis a csalából senki más nem fertőződött meg.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felesége két évig ápolta

Felesége Zsuzsa, két éven keresztül odaadóan ápolta a férjét, és aki most szívszorító őszinteséggel vallott az utolsó idők nehézségeiről. 

Pokoli nehéz időkön van túl az özvegye

„Pokoli nehéz időszakon vagyok túl… Egész egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy Jóska, hogyan kaphatta el a vírust. Mindannyian elvégeztettük a PCR-tesztet: én, a gyerekek, a gondozók, és mindegyikünké negatív lett. Senki nem koronavírusos, és nem is volt, aki a házunkban járt, így nem értem, hogyan történhetett mindez” – mondta Zsuzsa asszony a Ripostnak.

Január elsején lett rosszul

Az egész január elsején kezdődött, amikor csak a felesége volt otthon a színésszel, akinek a véroxigén-szintje nyolcvanöt alá esett, orvosi értelemben tehát súlyos állapotba került.

Kapcsolódó:

A teszt azonnal kimutatta a vírust

Zsuzsa asszony kihívta a mentőket, akik perceken belül megérkeztek. Elvégezték a színészen a gyorstesztet, ez rögtön kimutatta, hogy koronavírusos.

„Megváltás volt az elmúlás”

„Józsi az utolsó napjaiban már elképesztően gyenge volt. Azt hiszem, számára megváltás volt az elmúlás azok után, amiket az utóbbi hetekben átélt” – mondta elcsukló hangon az özvegy.

Nagyon le volt gyengülve a szervezete

Felesége szerint Sas József szervezete annyira le volt gyengülve, hogy nagyon fogékony volt a betegségre. A művész élete utolsó két évében ki sem mozdult otthonról, miután agyvérzést kapott.

Kiderült, mikor lesz a temetése

A Blikk információi szerint a kabarékirály temetése pénteken lesz. A temetés zártkörű lesz, csak a család és a meghívott barátok vehetnek majd részt rajta.

Itt helyezik végső nyugalomra

Sas Józsefet a pénteken délben kezdődő szertartáson a Kozma utcai Izraelita temetőben, a művészparcellában, Kabos László és Szenes Iván sírja közelében helyezik végső nyugalomra.

Kiemelt kép: Sas József