Ha a nyári nagy melegben egy kis felfrissülésre vágyunk, akkor a legjobb, ha beszerzünk otthonunkba is egy medencét. Így nem kell órákon át utazni, sorban állni ahhoz, hogy csobbanjunk egyet: a kertünkben felállított merev falú medence több éven át kiszolgálja az igényeinket.

A medencék fajtái

Mikor eldöntjük, hogy vásárolunk egy kerti medencét, akkor már csak azt kell végiggondolni, milyet válasszunk. Ennek is több fajtája van ugyanis. A Homelux webáruház merev falú medencét javasol a kisgyermekes családoknak, mert ez a stabil építmény több éven át is használható és biztonságos.

Persze emellett van még a sokak által kedvelt felfújható medence is, de annak karbantartására, megóvására jóval több időt és energiát kell fordítani. A gumiból készült változatok ugyanis könnyen kiszakadhatnak, szivároghat belőlük a víz anélkül, hogy észrevennénk.

A Homelux lakberendezési webáruházban ezek mellett fémvázas medence is kapható, ám erre akkor érdemes beruházni, ha a gyerkőcök már nagyobbak. A tinik fogják igazán kihasználni ennek a típusnak az előnyeit.

A merev falú medence jellemzői

A merev falú medencéknek erős fémpalástjuk van, ezáltal teljesen stabilak. Egyáltalán nem kell attól tartani, hogy ezeknek a felállítása, vízzel való feltöltése nehéz, mert pár óra alatt elvégezhető segítség nélkül is. Ám ha a Homeluxnál rendeljük meg ezt a típust, akkor beüzemelést is kérhetünk, ráadásul a terméket ingyen szállítják házhoz az egész országban!

A merev falú medence elhelyezhető bárhol a kertben, érdemes alá fóliát tenni. A legjobb azonban, ha a földbe süllyesztjük, így még nagyobb lesz az élmény.

Ezekhez a fajtákhoz jár létra is, amit a medence oldalához kell rakni. Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják, könnyű ezáltal ki-be jönni a vízből. 

További szükséges kiegészítőket is megkapunk: ilyen a vízforgató vagy a szkimmer. A kerek Lagoon Deluxe termékek homokszűrővel vannak felszerelve, mely az egyik legmodernebb technológia.

A Lagoon Deluxe merev falú medence

A Homeluxnál kapható Lagoon Deluxe merev falú medencék igen népszerűek a kisgyermekes családok körében. Nem kell vesződni minden évben a medence felállításával, elég egyszer pár órát rászánni az összeszerelésre, és máris élvezhetjük a strandot a saját otthonunkban!

A Lagoon Deluxe kerek medencék ráadásul nagyon dizájnosak is: bár fémből van a palástjuk, ezen mégis fahatású burkolat van, ami tökéletesen illeszkedik minden kertbe.

Ha jön a tél, akkor sincs semmi gond! Egy búvárszivattyú segítségével a víz leereszthető, a palást pedig téliesíthető. Érdemes egy medencetakaró fóliát is a kosárba tenni a vásárláskor, így a merev falú medence a hideg évszakban is védve lesz a szennyeződésektől. De ezt a kelléket nyáron is használhatjuk, ha elutazunk, vagy sokáig esős az idő.

Összefoglalva: a merev falú medencék valódi csúcsélményt nyújtanak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, mégis könnyen elérhető áron beszerezhetők, szerelésük pedig gyors és könnyű. Ugye, kár lenne kihagyni?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.