A naptárdíva elárulta, manapság nincs könnyű helyzetben az, aki párt keres. Most lerántotta a leplet arról, hogy milyen társ számára az ideális. 

Kendőzetlen őszinteség

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt a mindennapjairól Kiszel Tünde, aki ismét ellátogatott az Emilio famíliához. Ezúttal azonban főzőtehetségét is megcsillogtatta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szeret főzni

„Szeretek főzni, a barátok, ismerősök mindig ezt a menüsort, a rakott krumplit és a madártejet kérik tőlem. Szerencsés vagyok, mert édesanyám és a nagymamám mellett kiskoromtól kezdve megtapasztalhattam a sütés-főzés örömét. A lányom is továbbviszi ennek a szeretetét, frankfurti levest és meggyes-mákos pitét például már kiválóan készít” – mondta a Drága családomban Kiszel Tünde, aki nem csak a főzéssel tölti az idejét.

Nagyon szereti a komolyzenét

„Nagyon szeretem a komolyzenét, bár most nincs lehetőség előadásokra, koncertekre, operába járni, otthon hallgatom a klasszikusokat. Emellett sokat biciklizem, nagyon régóta szeretek kerékpározni, így felfedezni a természetet.”

Ezeket a ruhákat részesíti előnyben

„Az otthon töltött és a biciklizős idő az, amikor kényelmes viseletben vagyok, egyébként az elegáns, alkalmi megjelenést szeretem a ruhák terén” – árulta el a naptárdíva, akinek nincs határozott elképzelése a férfiideál terén.

Nincs zsánere, de…

„Nincs kifejezett zsánerem, számomra az a fontos, hogy az illető úriember legyen! Nem szeretem a beszólógatós, bunkó megnyilvánulásokat, pedig manapság ez nagy divat. Azt szeretem, ha a férfi tiszteli a nőt és persze fordítva. Ugyanakkor az ismerkedésnél nálam hozzátartozik a hosszas udvarlás.”

Szereti, ha hosszan udvarolnak neki

„Kifejezetten szeretem, ha egy férfi hosszasan udvarol, meg akar hódítani. Randira hív, virágcsokorral kedveskedik. Nem könnyű megnyerni, nagy összhangnak és legalább egy évnek el kellene telnie az udvarlással, ismerkedéssel ahhoz, hogy egyáltalán téma legyen az összeköltözés. Eleinte ez szóba se jöhet” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Kiszel Tünde. 

Legutóbb Emilióéknak beszélt arról, miként hatnak rá a negatív kommentek

„Ma már nem foglalkozom a gonosz, pocskondiázó kommentekkel. Régebben nagyon megviseltek, különösen azok, amelyekben az édesanyámat és a kislányomat bántották. Igazi anyatigris vagyok, a mai napig rosszul esik, ha valaki őt bántja a kommentekben.” – mondta nemrégiben Kiszel Tünde.

Emilioéknak vallott:

Tina, Emilio és Kiszel Tünde /Fotó: Spotlight Media

Arctalanul teszik

“Sajnos a legtöbben ezt arctalanul, névtelenül teszik, pedig ha személyesen tennék, biztos, hogy elbeszélgetnék az illetővel.” EZ IS ÉRDEKELHET: Kiszel Tünde elárulta, hogy beoltatja-e magát a koronavírus elleni védőoltással

Erre gondol mindig

“Így azonban mindig arra gondolok, hogy többségében olyanok csinálnak ilyet, akik boldogtalanok, megkeseredettek és abban élik ki magukat, hogy másokba belekötnek. Már sokat edződtem ezen a téren, nem veszem magamra az ilyen megnyilvánulásokat” – árulta el Kiszel Tünde, aki igyekszik megóvni a lányát minden rossztól.

Hamar felnőnek a gyerekek

„A gyerekek elképesztően hamar felnőnek, Donatella is már 19 éves. Rendkívül büszke vagyok rá, nemcsak a modellkarrierje miatt, hanem azért is, hogy felvették a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karára.”

Nagyon jó a viszonya a lányával

“Bár már nem csak az én „kislányom”, hiszen elkezdte az életét Szegeden, eljár a barátnőivel, a barátjával, a mai napig nagyon jó és szoros a viszonyunk. Éppen olyan, amilyen nekem volt az édesanyámmal.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kiszel Tünde – Forrás: TV2