Kiszel Tünde alaposan átgondolta, mielőtt regisztrálna a koronavírus elleni védőoltásra. A naptárdíva az orvosokkal és virológusokkal is egyeztetett mielőtt meghozta a döntést.

Videóban tájékoztatta a rajongóit a döntéséről

Kiszel Tünde egy videóban mondta el, hogy hosszas egyeztetés után úgy döntött, hogy beoltatja magát és mindenki mást is erre buzdított.

A videót itt tekintheted meg

A Gáspár család is regisztrált a vakcinára

A LikeNews is megírta, hogy Gáspár Zsolti az egész Gáspár család nevében elárulta, hogy nagy döntésre szánták el magukat a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatban, ugyanis már mindannyiuknak elege van az egészből.

Gáspárék beoltatják magukat

“Mindenki regisztráljon, aki csak tud! Muszáj vigyáznunk apáinkra, a feleségeinkre, a testvéreinkre. Én kedd reggel már regisztráltam is a családdal együtt, egyszerű, gyors, néhány kattintás az egész. Biztonságos a vakcina, nem lesz probléma, be van vizsgálva, erről egy orvos barátommal is sokat beszélgettem. Mindenkit arra kérek, hogy kövessék a példánkat” – árulta el Gáspár Zsolti néhány hete a Ripostnak.

Soltész Rezső is beoltatja magát

Soltész Rezső egyetlen pillanatig sem hezitált azon, hogy beoltassa-e magát koronavírus ellen, így ahogy lehetősége adódott rá azonnal regisztrált is a vakcinára.

Mindig kontaktba lép a rajongókkal

Az énekesről tudni kell, hogy nem tartozott sosem azon előadók közé, akik koncert után azonnal összecsomagolnak és tovább állnak. Rezső ugyanis szeret találkozni a rajongókkal, elbeszélgetni velük és akár egy-egy szelfi, kézfogás vagy puszi is belefér.

Egészségügyi kockázat

Erről azonban tudja, hogy különböző egészségügyi kockázatokkal járhat, éppen ezért élete során minden létező oltás beadatott magának és influenza ellen is rendszeresen kap védőoltást.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Kiszel Tünde