Kiborult a rádiós, hogy volt barátnői még mindig azzal akarnak címlapra kerülni, hogy valaha együtt éltek vele. Bochkor Gábor azt is elmondta, hogy Várkonyi Andreával szinte semmilyen kapcsolata nincsen, csak a közös lányuk köti őket össze.

„Az exekről pedig annyit, hogy totálisan felháborít, és visszatetsző számomra, amikor valaki sok év távlatából is ezzel haknizik a sajtóban, és a nevemmel szeretne címlapra kerülni. Zavar, mert én sosem tennék ilyet, és a legtöbb volt párom sem, akikkel baráti viszonyt ápolok, egyesek azonban még mindig itt tartanak – mondta Bochkor Gábor a Borsnak.

A rádiós az elmúlt 20 évben több hírességgel is együtt élt. Köztük Dobó Katával, Csisztu Zsuzsával, Tornóczky Anitával, Molnár Anikóval, Osváth Andreával. Legutóbb Várkonyi Andrea volt az élettársa, akivel egy közös gyerekük is született.

Hogy most kire vagy kikre gondolt Bochkor Gábor, azt nem lehet tudni, de nemrég Osváth Andrea a NőComment című műsorban elmesélte szakításuk történetét:

“Nem vagyok büszke rá, de így történt. Gábornak volt egy régi készüléke, azt mondta, csak időnként nézi meg, hátha valakinek még az a szám van meg. Ha egy nő odáig jut, hogy belenéz a párja telefonjába, a kapcsolatnak már vége van, azaz nem ez volt az oka a szakításunknak. Valószínűleg bűnbakot kerestem, hogy felmentsem magamat. Kifigyeltem a PIN-kódot, majd belenéztem. Egyébként olyan üzeneteket találtam, amelyek még nem buktatták volna le. Erre mit tett Andika? Vett háromezer forintért egy SIM-kártyát, majd írt egy sms-t egy hölgyismerős nevében azzal a felvezetéssel, hogy ez az új száma.”

A rádiós ráharapott a csalira és az sms válaszából kiderült, hogy nyitott a félrelépésre.

Molnár Anikó is éppen a napokban sírta el bánatát az egyik bulvárlapnak, hogy Bochkor Gábor óta nem volt egy normális kapcsolata sem. Pedig már több 10 éve nincsenek együtt.

Várkonyi Andrea is az utóbbi időben azzal kerül címlapra, hogy egyre több részletet árul el arról, hogy miért és hogyan szakított gyermeke apjával, úgy tűnik pszichológusként és coach-ként sem tudja feldolgozni a szakítást.

Kiemelt kép: Youtube/ATV