Kizuhant az ablakon és meghalt egy ember Kőbányán. A 44 éves férfi a negyedik emeletről ugrott ki, minden bizonnyal öngyilkosság történt.

Kizuhant a 4. emeletről

Kizuhant a negyedik emeletről hétfő este egy férfi a fővárosban Kőbányán, a Gergely utca és a Gőzmozdony utca sarkán.

Szándékosan ugorhatott

A 24.hu azt írja,  a 44 éves férfi szándékosan vetette ki magát az emeletről. A környékbeliek szerint a helyszínre érkező mentő megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már nem tudták megmenteni az életét.

Nem találtak bűncselekményre utaló jelet

A hírportál megkereste a BRFK sajtóügyeletét is az ügyben, azt válaszolták, hogy bűncselekményre utaló jel nem merült fel és vizsgálják az eset körülményeit.

Zuglóban októberben történt hasonló eset

Október elején Zuglóban, a Szentmihályi úti lakótelepen a nyolcadik emeletről egy hetven év körüli nő zuhant ki.  Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani – írja a BudapestKörnyéke.

A Mammutban is lezuhant valaki

Pár nappal a zuglói eset előtt a Mammut 2-ben is lezuhant egy ember a bevásárlóközpont felső emeletéről. A szemtanúk azt mondták, hogy a legfelső, 4. emeletről előbb hangoskodást lehetett hallani, majd azt ahogy a fiatal férfi lezuhant. A férfi előbb kidobta a hátizsákját, majd utána ugrott. 

Babakocsis anyukára zuhant a férfi

Döbbenetes eset történt július végén. A 11.  kerületi Hadak útján egy öngyilkos felment egy 15 emeletes ház tetejére és kiugrott. Sajnos pont rázuhant egy babakocsis édesanyára, mindketten meghaltak.

Két gyermeke volt az ártatlan asszonynak

Egy házban lakó elmondta: a 12. emeleten lakott az a kétgyerekes édesanya, akire rázuhant a magasból a férfi. Erzsébetnek két kisgyermeke volt egyikük még babakocsis. Őket vitte le a nő sétálni a nagy melegben. A férjével tért vissza, aki a két gyermekkel együtt nézte végig, ahogyan az édesanya szörnyethal egy öngyilkos miatt.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció