Korda György után nem sokkal a felesége, Balázs Klári is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Az énekesnő először nagyon izgult, aztán amikor túl volt mindenen elárulta: egy szúnyogcsípés is kellemetlenebb ennél.

Gyuri bácsi néhány napja kapta meg a vakcinát

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta pár nappal ezelőtt Korda György is megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A zenész lassan egy éve élt önkéntes karanténban és végre eljött számára a várva várt pillanat, amikor a háziorvosa felhívta, hogy sorra került. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Türelmes volt

Mint megírtuk az énekes türelemmel kivárta a sorát, amúgy sem szeretett volna protekcióval előrébb jutni és elvenni mások elől a helyet, ám mivel neki is van krónikus betegsége, valamint a korából kifolyólag most már rá is sor került. 

Kapcsolódó:

Nagyon izgatott lett

“A háziorvos telefonált, amikor meghallottam a hangját és azt, hogy mehetek az első oltásért, olyan izgatott lettem, hogy az egekbe szaladt a vérnyomásom! Ideges lettem, nem tudtam, mi vár rám, hogy valóban ezt akarom-e egyáltalán… Aztán a rendelőben teljesen megnyugodtam. Ott minden szakszerűen ment, és olyan flottul, hogy mire kettőt pislogtam, kész is voltam” – mondta az énekes a Borsnak pár nappal ezelőtt.

Várja a második oltást

Az énekes szerencsére az első adag vakcina után semmilyen furcsa mellékhatást nem észlelt, így izgatottan várja, hogy a második dózison is túl legyen és ne kelljen többé bezárkózva élnie.

Klárika pár nappal később kapta meg

Az énekes akkor elárulta, hogy feleségének Klárikának még kicsit várnia kell, mire sorra kerül az oltási sorrendben, ám úgy néz ki ez csupán néhány nap volt, hiszen ma az énekesnő is megkapta az oltást. „Nem az oltástól kell félni, hanem a vírustól” – mondja a Új Szent János kórházból kilépve az énekesnő.

FRISS! Hatalmas baj koronavírus fronton ebben az országban: rekordmagas a súlyos esetek száma

Továbbra is fog maszkot hordani

„Biztos vagyok benne, hogy ha már meglesz a védettségem, utána is maszkot fogok hordani. A keleti kultúrákban ez teljesen elfogadott, megvéd a rossz levegő és az egyéb vírusok ellen is.”

Elkísérte a férje

Balázs Klárit az oltásra egyébként elkísérte férje, Korda György is, aki boldogan újságolta, hogy végre megpuszilgathatja a feleségét, írta meg a Bors. „Amíg csak nekem volt oltásom, nem nagyon puszilgathattam a feleségem, ennek mától hivatalosan is vége.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Balázs Klári,