Korda György is megkapta a koronavírus elleni vakcinát! A zenész lassan egy éve élt önkéntes karanténban és végre eljött számára a várva várt pillanat, amikor a háziorvosa felhívta, hogy sorra került.

Türelmes volt

Az énekes türelemmel kivárta a sorát, amúgy sem szeretett volna protekcióval előrébb jutni és elvenni mások elől a helyet, ám mivel neki is van krónikus betegsége, valamint a korából kifolyólag most már rá is sor került.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bepánikolt

Korda György elmondta, hogy amikor a háziorvosa felhívta olyannyira izgatott lett, hogy még a vérnyomása is felment, ám végül a rendelőben sikerült megnyugodnia.

Nagyon izgatott lett

„A háziorvos telefonált, amikor meghallottam a hangját és azt, hogy mehetek az első oltásért, olyan izgatott lettem, hogy az egekbe szaladt a vérnyomásom! Ideges lettem, nem tudtam, mi vár rám, hogy valóban ezt akarom-e egyáltalán… Aztán a rendelőben teljesen megnyugodtam. Ott minden szakszerűen ment, és olyan flottul, hogy mire kettőt pislogtam, kész is voltam” – mondta az énekes a Borsnak.

Várja a második oltást

Az énekes szerencsére az első adag vakcina után semmilyen furcsa mellékhatást nem észlelt, így izgatottan várja, hogy a második dózison is túl legyen és ne kelljen többé bezárkózva élnie.

A tűszúrást se érezte

„Még a tűszúrást sem éreztem. Annyira gyors volt minden, hogy otthon ülve vettem észre, hogy elfelejtettem levenni a maszkomat. Nem fáj semmim, teljesen jól vagyok, várom a második oltást. Nagy megkönnyebbülés, hogy eljött ez a pillanat, végre szabadabban mozoghatok kicsit, a héten például elkezdődnek a póker közvetítések is, szóval kezd újraindulni az élet” – mondta a lapnak Korda Gyuri.

Balázs Klárinak még várnia kell

Az énekes elárulta, hogy feleségének Klárikának még kicsit várnia kell, mire sorra kerül az oltási sorrendben.

EZT IS OLVASD EL!

Hihetetlen segítség: Így próbálják menteni alkalmazottaikat Kordáék

Sok pályatársuk hunyt el

Balázs Klári néhány hónapja egy interjúban megemlítette, hogy rengeteg pályatársukat vesztették el a koronavírus miatt, éppen ezért nagyon óvatosak férjével. ”Mi már tavasz óta karanténban vagyunk, nem mozdulunk ki, nem találkozunk senkivel. Rendkívül óvatosak vagyunk, és ha őszinte szeretnék lenni, akkor ez az óvatosság minket igazol. Fel sem kell sorolnom, hogy milyen sok pályatársunk hunyt el az idén. Ez nagyon szomorú…” – nyilatkozta akkor az énekesnő.

Bíznak a vakcinában

A zenészházaspár úgy gondolja, hogy megbízható lesz az a védőoltás, amit Európában és Magyarországon is bevizsgálnak, ezért nyugodt szívvel adatják be maguknak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Korda György, Fem3