Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta hiába vigyázott, hiába ki sem mozdul otthonról, mégis elkapta a koronavírust Baranyi László. A Família Kft. 93 éves sztárja korábban az otthonában lábadozott, ám mostanra rosszabbodott az állapota, már több mint egy hete kórházban van, derül ki a Diósdon Hallottam Facebook csoport bejegyzéséből.

Koronavírusos lett Baranyi László

Mint megírtuk Baranyi László elkapta a koronavírust.  A 93 éves színművészt rosszullétek gyötrik. Hat nappal ezelőtt vette észre magán tüneteket, ezután felhívta a háziorvosát, aki elrendelte neki a tesztet, amely pozitív lett.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudja, hol kapta el

A Família kft. egykori nagypapájának fogalma sincs, hogyan kaphatta el covidot, hiszen nem jár sehova otthonról, nem találkozott senkivel. Erről már korábban is beszélt, az unokái is le vannak tiltva, nem látogatják őt a járvány alatt.

Feleségét is félti

Laci bácsi korábban elmondta, a legjobban attól fél, hogy a felesége is elkapja a vírust. A tüneteiről annyit mondott el, hogy „van bennem valami góc, pedig nem mondhatnám, hogy lázas vagyok. A lázmérő leginkább 35,5-öt mutat, egyszer szökött fel a testhőmérsékletem 38 fölé”. Hozzátette: hálás azért, hogy nem került kórházba. Ez azonban sajnos mára megváltozott, ugyanis a diósdi csoportban azt írják, Laci bácsi már egy hete kórházi kezelésre szorul.

Imára buzdítanak

A Diósdon Hallottam csoportban azt írják: „Kérek mindenkit, hogy ha lehet egy imát mondjon el érte, és ha teheti kommentben írjon neki valami biztató üzenetet. Továbbítani fogják neki a családján keresztül.”

Tiszteletbeli diósdi lett

A csoportban arról is írnak, hogy Laci bácsi számos diósdi rendezvényen mondott verset, így tiszteletbeli diósdi lett.

Megviselte Sas József halála

A színész korábban arról is beszélt, hogy nagyon megviselte Sas József halálhíre, hiszen több mint 60 éve voltak barátok.

Együtt jártak színitanodába

“66 éve ismertük egymást, 1955 óta. Engem kirúgtak a főiskoláról, őt meg nem vették fel – de hogy miért nem, azt nem tudom –, úgyhogy Rózsahegyi Kálmánnál találkoztunk, neki volt egy nagyszerű színitanodája. Osztálytársunk volt Hofi Géza, Mécs Károly, Sztankay István, Koncz Gábor, a lányok között Fodor Zsóka – ott ismerkedtünk meg, és lettünk testi-lelki jó barátok”  – mondta a színész.

Ritkán jár temetésre

„Nem szeretek az elmúlással szembesülni, ezért eleve ritkán járok temetésre. Józsiéra viszont mindenképpen elmennék, de az igazság az, hogy a legjobban úgyis a lelkemben zajlik a gyász. Ha el is jutnék a temetésre, akkor is csak utolsó útjára kísérésig maradnék, a sírba helyezést már képtelen lennék végignézni” – mondta a Borsnak Baranyi László.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

A LikeNews cikkeit Sas József haláláról ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: Baranyi László – Forrás: RTL klub