Kisfiúk, Edward érdekében Vasvári Vivi és Szegedi Fecsó félretették a korábbi ellentéteket és sérelmeket, így sikerült normalizálni a kapcsolatukat. Az egykori szerelmesek válási procedúrája nemrégiben zajlott le.

Mindketten szinglik lettek

Hasonlóan alakul Vivi és Fecsó kapcsolata, ugyanis mindketten az elmúlt időszakban zárták le egy párkapcsolatot. Fecsó még szeptemberben szakított párjával, Vivi pedig a napokban tett pontot egy éves kapcsolata végére.

Mindenben számíthat Fecsóra

Fecsó a Borsnak elmondta, hogy habár nem valószínű, hogy ők az életben valaha egy pár lesznek, de Vivi a gyermeke anyja és bármiben számíthat rá.

Csak jót kíván neki

Habár most a szőkeség és Fecsó is szinglik, az építész bízik benne, hogy ez nem így lesz mindig.

„Szívből kívánom, hogy megtalálja azt a valamirevaló férfit, aki mellett hosszú távon lehorgonyozhat, és aki elfogadja és szereti a kisfiamat” – mondta Fecsó a Borsnak.

Lezárta a szerelmüket

Fecsó hozzátette, hogy a házasságukat csak néhány napja zárták le hivatalosan, de ezzel együtt ő az érzelmek végére is pontot tett, így nem látja, hogy valaha nekik lenne együtt közös jövőjük. Elmondta, hogy jelenleg ő inkább a munkájára és a kisfiára koncentrál, ugyanis szingliként is remekül érzi magát.

EZ IS ÉRDEKELHET!

“A hátam közepére nem kívántam már ezt a házasságot” – Nagyon durva kijelentést tett Fecsó

Támogatja a fiatal tehetségeket

Az építész ingatlanfejlesztő cégei  400 milliós adózott nyereséggel zártak az elmúlt két évben, nemrégiben pedig indított egy alapítványt, ahol fiatal tehetségeket támogatnak.

Vivi nem nyilatkozott a szakításról

A modell a Farm mostani adásaiban, amiket még jóval korábban vettek fel még arról beszélt, hogy milyen jól megvannak a párjával és mennyire hiányzik neki, ám néhány nappal ezelőtt a kapcsolat véget ért, Vivi pedig nem kívánt nyilatkozni a Bors megkeresésére.

Kiemelt kép: Szegedi Ferenc és Vasvári Vivien