Kulcsár Edina és férje Szabó András Csuti úgy határoztak, hogy idén csak a gyerekeik kapnak karácsonyi ajándékot, amit pedig egymásra költenének azt inkább odaadják a rászorulóknak.

Cipősdoboz nagykövetek lettek

„Idén Edinával megbeszéltük, hogy nem adunk egymásnak ajándékot, csak a gyerekeknek, illetve olyan családoknak, akik nélkülöznek. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy cipősdoboz-nagykövetek lehetünk” – mondta Csuti a Blikknek.

Edinának az a lényeg, hogy a szeretteivel legyen

Edinát a dédnagymamája és édesanyja egyedül nevelte fel, így nekik sem volt pénzük drága ajándékokra, számára sokkal fontosabb, hogy a családjával lehessen a szeretet ünnepén.

Figyeljenek a családjukra és egymásra

„A gyerekeknek is azt tanítjuk, hogy a legfontosabb, hogy a család együtt legyen. Arra neveljük őket, hogy egymást támogassák a testvérükkel és másokra is figyeljenek. Medivel már raktunk össze egy dobozba ajándékokat, amit olyan gyerekeknek adományozunk, akiknek a szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy meglepjék őket” – mondta Edina a Blikknek.

Két éve házasok

A szépségkirálynő és párja két évvel ezelőtt 2018. augusztus 4-én egy visszafogott házasságkötés keretein belül már kimondták a boldogító igent, ám a nagy ceremónia elmaradt, ugyanis Edina 8 hónapos terhes volt.

Félrekezelték a kisfiát

Néhány hete a LikeNews is beszámolt róla, hogy Kulcsár Edina és Csuti kisfiát félrekezelték. A kisfiúknak bőrbetegsége van, ám egyelőre egyetlen kezelés sem segített.

Gyermekkori ekcémája van

“Medikével küzdünk egy ideje. Atópiás Dermatitise van (gyermekkori ekcéma) és az eddigi kezelések nem jöttek be”- mondta Edina.

Félrekezelték a kisfiút

“Főleg úgy nem, hogy az elején erőteljesen félrekezelték, mert azt mondták, hogy ez egy fertőzés és ne vigyem se napra, se vízbe, de főleg gyerekek közé. 1,5 hónapig így tettem (ezért nem vittük korábban bölcsibe se) és mivel nem enyhültek a tünetei elvittem egy kedves ismerősünkhöz, aki azonnal rávágta, hogy mi a tényleges baja, de a hölgy nem gyerekekkel foglalkozik, csak segített nekünk. Szeretném minél hamarabb elvinni egy jó szakemberhez” – folytatta Edina.

Ezt mondta a kórházról

Kulcsár Edina elmondta, hogy a kórház, ahová elvitték a kisfiút nem vizsgálták meg rendesen, csak egy krémet és egy fürdetőt adtak nekik – írja a Blikk.

Kiemelt kép: Kulcsár Edina és Szabó András