Főszereplőtől kell búcsúznia a Mintaapák nézőinek a széria 3. évadában! A Blikk úgy tudja, hogy Polyák Lilla nem fog visszatérni, ugyanis a TV2 producerei búcsút mondtak neki.

Nem cserélik le

Ellenben Kovács Patríciával, Szabó Kimmel Tamással, Fenyő Ivánnal és Klem Viktorral a színésznőt nem lecserélik, hanem a történetet úgy alakítják, hogy az egész karakterét kiírják a sorozatból. Polyák Lilla Kovács Klára karakterét alakította eddig a sorozatban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez állhat a háttérben

A TV2 állítása szerint Lilla távozása szakmai döntés volt, de a Blikk információi szerint a színésznőnek voltak gondjai a forgatásokon. Tavaly a csatorna, mint említettük több szereplőtől is megvált emberek és magatartásbeli problémákra hivatkozva, egyelőre nem tudni, hogy Lilla esetében is ez a helyzet áll-e fent.

Nem tudta összeegyeztetni az elfoglaltságait

“Sajnos voltak olyan napok, amikor igazán nehezen ment a közös munka, ráadásul Polyák Lillával az egyéb elfoglaltságai miatt egy időben egyeztetni sem volt egyszerű a forgatási napokat” – mondta egy bennfentes a lapnak.

Így fog búcsúzni

Lilla karaktere nagyon meghatározó volt a TV2 sorozatában, ezért a készítők mindenképpen úgy írták meg a sztorit, hogy igazán drámai és izgalmas történetszállal búcsúzzon a képernyőről.

EZT IS OLVASD EL!

“A kisfiamat okoltam emiatt, illetve nem őt, hanem hogy megszületett.” – Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szülés utáni nehéz időszakáról a népszerű magyar színésznő

Mikor kerül adásba?

A színésznő a második évad utolsó részeiben fog eltűnni a szériából, ám egyelőre azt még nem tudni, hogy mikor fogják leadni.

Elkezdik forgatni a harmadik évadot

A sorozat harmadik évadának forgatását tavasz végén kezdik el.

Ez volt a TV2 indoklása

A TV2 a Blikk megkeresésére megerősítette Polyák Lilla távozásának a hírét, valamint azt is elmondták, hogy miért írták ki a sorozatból: “Polyák Lilla távozása kizárólag az új történetszál megjelenésével függ össze. Minden sorozat életében egy újabb szezon indulása lehetőséget ad a megújulásra. A Mintaapák harmadik évada az új karakterek megjelenésével minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat tartogat a nézőknek. A folytatásban nem szerepel Klára karaktere, az őt megformáló Polyák Lillának ezúton is köszönjük a munkáját” – mondta a csatorna sajtóosztálya a napilapnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mintaapák, TV2