Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szülés utána időszakáról Földes Eszter, a Mintaapák sorozat Petrája. A színésznő Kiss Virág YouTube csatornájának legújabb adásában vallotta be: rossz anyának érezte magát.

Szakemberhez kellett fordulnia

Földes Eszter az adásban elárulta, nehezen élte meg, hogy az anyaság számos gyermekkori traumát elődizézett belőle, ezek a nehézségek pedig annyira elhatalmasodtak rajta, hogy végül szakemberhez kellett fordulnia. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Császármetszése volt

Eszter Kiss Virág YouTube csatornájának legújabb adásában beszélt a császármetszéséről és arról, ez mennyire megviselte, ugyanis természetes szülést tervezett. „Azt terveztem, hogy természetes úton fogok szülni, de 8-9 óra után úgy döntöttek, hogy császár…”

FRISS! Gólyahír! Apa lett A Dal 2021 műsorvezetője, Freddie – Teljes titokban tartottak a kicsi érkezését

Ezért volt rá szükség

A színésznő a műsorban elmondta, hogy anatómiai okoknál fogva sem tudta volna természetesen úton világra hozni a gyermekét, ráadásul el is altatták, mert nem tudták érzésteleníteni.

Ez volt számára a legfájóbb

Eszter a műsorban elárulta, a legjobban az zavarta, hogy altatás miatt nem láthatta a férje arcát, amikor a világra jött a gyermekük.

Ne hagyd ki! Kiderült, mi lesz Dér Heni születendő kisfiának a neve

Ezért fordult szakemberhez

„Igen, végül kértem. Nekem az, hogy megszületett a kisfiam, számtalan gyerekkori traumát hozott fel, amire egyáltalán nem számítottam. Volt olyan pont, az első három hónap után, hogy én valahogy ki akarok ebből a dologból menekülni.”

A kisfiát okolta

„A kisfiamat okoltam emiatt, illetve nem őt, hanem hogy megszületett. És rájöttem, hogy egyáltalán nem ez a probléma, és nagyon rossz anyának éreztem magam. Borzasztóan bizonytalan voltam, hogy ha valaki, akkor én most nagyon mellényúltam ezzel, rettegtem és szorongtam, mert szerettem volna jól csinálni” – vallotta be Kiss Virágnak Eszter, aki mindeközben rájött, hogy fia születése olyan traumákat hozott fel benne, amikkel szembe kell néznie, ez pedig rengeteg munka.

A teljes beszélgetés itt nézhető vissza:

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Földes Eszter, TV2