Sok mindenre nem emlékszik, amire meg igen, azt nem mindig tudja kimondani, erről beszélt Kulka János a Best magazinnak. Nem jár színházba és már szinkronizálni sem akar, mert nem tud.

Egyetlen szerepálma sincs már Kulka Jánosnak, aki egyáltalán nem vágyik vissza a nagy színházak színpadára, sőt, színházba sem jár már, mert unja, és egyedül a Trojka társulatban vállal apró szerepeket – többek közt erről is beszélt a művész a Best magazinnak.

A 2016-ban sztrókot kapó színész őszintén elárulta, hogy jelenleg mindössze alig 10, vagy maximum 20 százaléka a „régi Kulkának”.

„Hamar elfáradok. Régebben edzettem, ma már csak ritkán. Sztrókos vagyok, gyorsabban elfáradok”– mondta a színész.

Kulka János arról is mesélt, hogy nagyon sok mindent elfelejtett már, például régebben imádott főzni, de most a csirkepörköltön kívül egyetlen receptre sem emlékszik már. Piacra, illetve emberek közé menni pedig már egyáltalán nem szeret.

„Sok ember van a piacon. Zavarban vagyok attól, hogy néznek. Látom magam kívülről. Bicegek, hülye vagyok. És zavar.”

Korábban sokat festett, de azt is abbahagyta, mert unja. Már szinkronizálást sem vállal, mert a sztrók után megmaradt beszédzavara akadályozza a munkába. A színész azt mesélte, hogy betegsége miatt meg kell küzdenie az olvasással, de még inkább a felolvasás esik nehezére. Emiatt utasított vissza nemrég egy szinkronmunkát.

„Olvasok, belül tudom, értem. Aztán kimondom, kibetűzöm, és akkor már nem értem.”

Nemrég egy haldokló szerepét alakított egy filmben, arról azt mondta, nagyon jó érzés volt filmen meghalni.

Kulka János az interjú végén, arról beszél, hogy nem valószínű, , hogy még tud majd úgy élni mint korábban. Inkább csak reménykedik.

A LikeNews.hu Kulka Jánosról szóló cikkeit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Kulka János – Forrás: Youtube