A LikeNews is megírta, hogy Egerszegi Judit színésznőt legyőzte a koronavírus, mint kiderült mindössze öt hét alatt.

Imádta a karácsonyt

Körtvélyessy Zsolt, a színésznő férje elmondta, hogy felesége imádta az ünnepi időszakot.

„A feleségem nagyon szerette a karácsonyt, ez volt az egyik kedvenc ünnepe. Mindig már hetekkel korábban készült rá, feldíszítette a lakást, gyönyörű fánk volt minden évben, és az ajándékokat is tökéletesen választotta meg.A halála előtt pár héttel már tudta, hogy nem lehet velünk szenteste, ezért elmondta a lányunknak, Kingának, hogy vett nekünk ajándékot, amiket gondosan el is rejtett otthon. Megmondta, hol vannak a meglepetések, és azt kérte, tegyük majd be a fal alá, és csak este nyissuk ki, így velünk lehet” – mondta a gyászoló színész.

Nagyon nehéz időszak ez nekik

„Nagyon nehéz ez… Labilis vagyok, de próbálok erős maradni, az élet megy tovább. A lányom, Kinga, a kisunokám, a családom éltet, és az, hogy újra színpadra álhassak. Nehéz napok várnak ránk, csütörtökön lesz a temetés, jobban mondva a megemlékezés. A feleségem azt kérte, csak Kinga és én legyünk ott, amikor elszórjuk a hamvait, nem volt konkrét hely, amit megjelölt, a szélben akart szállni. Nem akart nagy felhajtást, sírt sem akart, nem akarta, hogy nyomot hagyjon a világban. Azt szerette volna, ha a lánya és az én szívemben él tovább” – mondta a színész a Blikknek.

Elfogják szórni a hamvait

A színész feleségének az volt a kívánsága, hogy ne eltemessék hanem szórják el a hamvait.

„A feleségem azt kérte, csak Kinga és én legyünk ott, amikor elszórjuk a hamvait, nem volt konkrét hely, amit megjelölt, a szélben akart szállni. Nem akart nagy felhajtást, sírt sem akart, nem akarta, hogy nyomot hagyjon a világban. Azt szerette volna, ha a lánya és az én szívemben él tovább” – folytatta Körtvélyessy a Blikknek.

Próbálják tartani magukat

„Próbáljuk tartani magunkat, Kinga csak azért nem omlott össze, mert nemrégiben született meg a kislánya, Lilike, és tudja, hogy a baba miatt tartania kell magát. Erős lány, de nagyon megviseli az édesanyja elvesztése. A legjobb barátnők voltak, minden titkukat megosztották egymással, nagy szimbiózisban éltek” – tette hozzá a színész.

Lányuk is próbál erős maradni

Körtvélyessy Kingát szintén nagyon megviselte az édesanyja halála, ám nemrég született kislánya Lili miatt muszáj erősnek maradnia. Judit és Kinga nem csak anyja-lánya, de legjobb barátnők is voltak.

Sokat segít L.L. Junior

Junior amiben csak tud segít a családjának ebben a nehéz időszakban. Körtvélyessy jelenleg most az énekessel és lányával él, ugyanis nem áll készen, hogy visszamenjen a házba, ahol a feleségével közel öt évtizedig éltek együtt.

” A vejem nagyon sok mindenben segít, vitt mindenhová, rengeteg ügyet kellett intézni. A hamvasztást például január végén, február elején akarták elvégezni, de ő elintézte, hogy ne kelljen addig várni. Hálás vagyok neki, hogy ennyit segít, és hogy ilyen jó férje a lányomnak” – mondta Körtvélyessy Juniorról.

Boldog házasságban éltek

Körtvélyessi Zsolt és Judit 45 éve éltek boldog házasságban.

Cukorbeteg volt

A színésznő 67 éves volt. Egerszegi Judit cukorbeteg volt, kórházba került vizesedéssel, ahol kiderült, hogy ő is elkapta a koronavírust.

Romlani kezdett az állapota

A színésznőt a Szent László Kórházba szállították, majd lélegeztetőgépre került, mert az állapota annyira megromlott – írja a Blikk.

L.L Junior a világ legjobb emberének tartja elhunyt anyósát

A zenész csak röviden nyilatkozott elhunyt anyósáról, de elmondta, hogy a világ legjobb emberének tartja.

„A cinkosom volt. Ha Kingával valamin összekaptunk, ő sokszor állt ki mellettem, mert tudta, hogy mennyire szeretem a lányát” – mondta L.L Junior.

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt és Egerszegi Judit, MTVA