Kedden dél körül Budapesten a Lehel Csarnoknál egy teherautós nem vette észre, hogy piros a lámpa a kereszteződésben, így maga alá gyűrt egy szabályosan közlekedő motoros futárt. A balesetről videófelvétel készült, ezt a cikkünk alján lehet elérni.

A videón jól látszik, hogy a Váci úton kifelé haladva egy teherautó mit sem törődött a piros lámpával, áthajtott a Lehel csarnoknál a kereszteződésen.

Egy motoros futár – mivel neki már zöldet jelzett a lámpa – elindult át a Váci úton, azonban a teherautó csúnyán elkapta.

A motorost valósággal ledarálta a teherautó, a felvételen jól látszik, hogy a motoros a jármű alá kerül, áthajt rajta a több tonnás monstrum.

A futárnak szerencséje volt, megúszta a balesetet, de nyolc napon túli sérüléseket szenvedett. Valóságos csoda, hogy élve megúszta.

A videón az is látszik, hogy a teherautós fékezés nélkül hajtott át a motoroson, miután maga alá gyűrte a futárt, akkor sem állt meg, csak később taposott a fékre.

A futár számára gyűjtést tartanak a futárszolgálat munkatársai, hogy a sérült fiatalembernek legyen valami bevétele abban az időszakban is amíg nem tud dolgozni.

Egy ilyen baleset után az is nagy kérdés, hogy valaki motorbiciklire mer-e egyáltalán ülni. Több biciklis, vagy motorosbaleset felépült sérültje később hallani sem akar arról, hogy újra bringára vagy motorra üljön.

A balesetről készített felvételt ide kattintva lehet megnézni!

Kiemelt kép: részlet a videóból – Forrás: Youtube/bpiautósok