Megerőszakolt egy magatehetetlen lányt három kamasz az egyik Veszprém megyei kistelepülésen. A Veszprém Megyei Főügyészség szexuális erőszak miatt indítványozta a három fiatalkorú letartóztatását. A két fiatal gyanúsított közül kettőt letartóztattak, egy fiú pedig bűnügyi felügyeletbe került.

A lány egyedül volt otthon

A rendelkezésre álló adatok szerint 3 fiatal fiú kihasználta, hogy a lány édesanyja dolgozik, és felügyelet nélkül van otthon.  Az eset az egyik Veszprém megyei kistelepülésen történt.

Leitatták a lányt

Az esti órákban összejöttek a lány lakásán, és ott szeszesitalt fogyasztottak. A kiskorú lány pedig az alkoholtól magatehetetlen állapotba került. A falubeli fiúk, akikkel a lány már korábban is barátkozott, azonban visszaéltek a helyzettel – írja a Kékvillogó.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Megszületett az ítélet annak a férfinak az ügyében, aki pálinkafőzés közben gyújtotta fel az ismerősét

Mindenki közösült a lánnyal

Egy ház közelében lévő épületbe vitték az ittassága miatt öntudatlan, védekezésre képtelen lányt, majd levetkőztették és mind a hárman szexuálisan bántalmazták.

Két fiút letartóztattak

A Veszprémi Járásbíróság az ügyész indítványával egyezően letartóztatta a két idősebb fiút, a legfiatalabb gyanúsított esetében azonban elegendőnek látták a bűnügyi felügyelet alkalmazását, amely esetében azt jelenti, hogy a lakóhelyéül szolgáló ingatlant csak engedéllyel hagyhatja el.

NE HAGYD KI!

Bedrogozva, fékezés nélkül gázolta halálra a nő a 85 éves férfit: segítségnyújtás helyett műszempillát ment csináltatni

Súlyosbítást kért az ügyész

Az idősebb gyanúsítottak letartóztatásáról szóló döntéseket minden érintett tudomásul vette, így ezen két végzés véglegessé vált, míg harmadik társuk esetében az ügyész súlyosabb kényszerintézkedés elrendeléséért fellebbezett.

Kiemelt kép: illusztráció