A LikeNews is megírta, hogy a Telekom Veszprém csapatában több koronavírus-fertőzött kézilabdást is találtak, valamint a stábtagok közül is többen elkapták a betegséget. Az egyik koronavírusos játékos Lékai Máté, Kiss Ramóna férje.

A Dancing with the Stars versenyzői közt is találtak fertőzöttet

Szintén megírtuk korábban, hogy a Dancing with the Stars két versenyzője Osvárt Andrea és Marsi Anikó is koronavírusos, csakúgy mint Istenes László táncpartnere, Czina Boglárka. Rami a show műsorvezetőként szintén veszélynek van kitéve.

Kapcsolódó:

Tarol a koronavírus a TV2 táncos műsorában: kiderült, melyik párok nem léphetnek színpadra, többek tesztje is pozitív lett

Szerencsére nem mehet haza férjéhez a show második adása után

„A munkámból adódóan nagyrészt Budapesten tartózkodom és szerencse a szerencsétlenségben, hogy mielőtt hazamehettem volna a Dancing with the Stars második adása után, kiderült, hogy a csapatban már van koronavírussal fertőzött, így nem Veszprémbe mentem Mátéhoz, hanem a szüleim házába Noéval” – mondta Rami a 24.-nek.

Ramónát is letesztelték

„A biztonság kedvéért engem is teszteltek, melynek eredménye negatív lett” – folytatta a csinos műsorvezető.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ők a TV2 táncos műsorának kiesői: számukra véget ért a Dancing with the Stars

Máté a karanténját tölti

„Máté a kötelező karantént tölti, nem találkozhatott velünk, így vigyáz az egészségünkre, és ez így is marad, a pozitív tesztje szerint az elkövetkező tíz napban is. Most az a legfontosabb, hogy mindenki egészségére vigyázzunk” – zárta le Rami.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

▫️boldogság▫️ #unnepeltukApanevnapjat @lekaimate ❣️ #Noé💫 ❣️

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Lékai-Kiss Ramóna