Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta több váratlan fordulat írja át teljesen a TV2 táncos produkciójának, a Dancing with the Starsnak a menetrendjét.

Két páros nem lépett színpadra

A műsor elején kiderült, hogy Marsi Anikó és Osvárt Andrea nem táncolnak majd, viszont helyettük az elmúlt két adás két kiesői igen, így  így újra a parkettre lépett Győrfi Dani és Emilio is.

Mindkét versenyző koronavírusos

Osvárt Andrea és Marsi Anikó koronavírus-tesztje is pozitív lett, ám tüneteik egyiküknek sincsen.

Istenes László új partnert kapott

A műsorban kiderült, hogy Istenes László partnere, Czina Bogi is koronavírusos lett, így a műsorvezető egy új partnerrel Váradi Martinával táncolt.

Emilioék és Istenesék kapták a legkevesebb szavazatot

A műsor végén Emilio és Tóth Orsi, valamint Istenes László és Váradi Martina kapta a legkevesebb szavazatot, így a plusz két percben, amikor a nézők újraszavazhattak köztük dőlt el, hogy ki számára ért véget a verseny.

Ők a táncos műsor kiesői: bérletük volt a veszélyzónába

Emilio és partnere másodszor is kiestek a Dancing with the Stars műsorából, ahogy az énekes fogalmazott nekik már bérletük volt a veszélyzónába.

Így búcsúzott a páros

“Nagyon szépen köszönöm Emiliónak a belém fektetett bizalmát!” – mondta búcsúzóul Tóth Orsi.

“Köszönöm szépen, hogy itt lehettem, azt már nem tudom megígérni, hogy visszajövök!” – nevetett Emilio, de Stohl András elmondta, hogy az utolsó adásban biztos láthatjuk még őket a táncparketten.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kamera probán !❤️🙏 @tothorsi84 #dancingwiththestars 🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI