Beoltották Lékai-Kiss Ramónát! A TV2 műsorvezetője a közösségi oldalán számolt be róla, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát, valamint a tapasztalatairól is beszámolt.

Köszönetet mondott

„Hétvégén megkaptam az oltást a veszprémi kórházban! Az a türelem és fegyelem és segítőkészség ami az ott dolgozókból, a katonákból és önkéntesekből árad leírhatatlan! Sokan elmondták már, de nem lehet elégszer: KÖSZÖNJÜK AZ ÁLDOZATOS MUNKÁJUKAT!” – írta a bejegyzésében a tévés.

Nem derült ki, hogy milyen vakcinát kapott

Ramóna egyelőre azt nem árulta el a követőinek, hogy melyik vakcinával oltották be a veszprémi kórházban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy fotót is közzétett

Férje korábban elkapta a koronavírust

Rami kézilabdázó férje Lékai Máté tavaly októberben átesett a koronavíruson, így a tévés és kisfia egy időre visszaköltözött a szüleihez. A LikeNews,hu is megírta tavaly, hogy a Telekom Veszprém csapatában több koronavírus-fertőzött kézilabdást is találtak, valamint a stábtagok közül is többen elkapták a betegséget.

Szerencsére nem mehet haza férjéhez a show második adása után

“A munkámból adódóan nagyrészt Budapesten tartózkodom és szerencse a szerencsétlenségben, hogy mielőtt hazamehettem volna a Dancing with the Stars második adása után, kiderült, hogy a csapatban már van koronavírussal fertőzött, így nem Veszprémbe mentem Mátéhoz, hanem a szüleim házába Noéval” – mondta Rami néhány hónappal ezelőtt. KAPCSOLÓDÓ! Lékai-Kiss Ramóna férje az egyik koronavírusos kézilabdázó: a műsorvezető szüleihez költözött

Később ő is átesett rajta

Ramóna a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában árulta el februárban, hogy a tudtán kívül ő is átesett a koronavíruson. Habár a tévés munkái előtt rendszeresen szűrték, ám végül egy antitest vizsgálaton derült ki januárban, hogy ő is megfertőződött valamikor a betegséggel, de ő semmit sem érzett.

Itt láthatjuk legközelebb

Közben kiderült, hogy hamarosan Till Attila oldalán láthatjuk tündökölni Ramit. A két tévés ugyanis együtt fogja közvetíteni a 2021-es Oscar gálát, amiről maga Tilla számolt be az Instagram-oldalán.

Izgalmas éjszaka elé néznek

„Első közös munkánk lesz Ramival! Vasárnap Oscar-gála 2021 élőben a Moziverzum csatornán. Furcsa korszak rendhagyó gálája lesz, a jelöltek között magyar érintettséggel, mi nagyon várjuk, izgi éjszaka lesz 23.45-től!” – írta a bejegyzésében Till Attila. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy közös fotót is posztolt

Kiemelt kép: Lékai-Kiss Ramóna – Forrás: LifeTV