A műsorvezető férjével közös rádióműsorukban, az ‘ÉdesKettes’-ben idézte fel, hogy miként vetették meg a lábuk a rádiózás világában.

Elrajtolt Claudiáék rádiós műsora

Elrajtolt a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám közös műsora, az ÉdesKettes. A páros már nagyon várta, hogy az éteren keresztül beszélhessenek mindarról, ami a hétköznapokban foglalkoztatja őket: a gasztronómiától egészen a gyereknevelésig. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Volt benne némi izgalom

„Volt bennem némi izgalom az első adás előtt, hiszen mi találjuk ki a rovatokat, a témákat. Szeretnénk, ha a hallgatók újdonságokat hallanának tőlünk, miközben a műsor „állandósul” az életükben” – mondta Liptai Claudia, aki férjével közösen idézte fel, hogy milyen rádiós múltra tekinthetnek vissza.

Volt néhány üvöltözésük Bochkorral

„1996-ban A dzsungel könyvében szerepeltem, ahol Geszti Péter felfigyelt a hangomra. Szerette volna, ha csatlakozom a Danubius Cappucinoba Bochkor-Boros párosa mellé. Az előbbi azonban nem volt túl lelkes. Geszti Péter nem hagyta annyiban a dolgot, így ott kezdtem el rádiózni. Adáson kívül volt néhány üvöltözésünk Bochkorral, egyszer egy olyan ajtócsapkodásunk is volt, hogy rácsapta a fém ajtót az ujjamra.”

Ki, hogy emlékszik?

„Ő ezt úgy szereti mesélni, hogy nemhogy bocsánatot nem kért, de még én vittem neki egy sokéves whiskey-t. Aztán később már akkor kerültem újra a rádióhoz, amikor más műsorvezetőpáros vezette a műsort” – emlékezett vissza Liptai Claudia, akinek férje is komoly rádiós tapasztalattal rendelkezik.

Korábbi rádiós munkái

„2002-ben kezdtem az érdi, Rádió Juniornál, aztán a Rádió Extrémnél folytattam, végül a százhalombattai Rádió 6 Gasztropopját vezettem. Nagyon szeretek rádiózni, nekem ez is igazi szenvedélyem” – mondta a minden hétfőn a 95.8 Sláger FM-en hallható ‘ÉdesKettes’-ben Pataki Ádám.

Közös műsor a férjével

Mint azt a LikeNews is megírta minden hétfőn férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen vezeti majd az ÉdesKettes című műsort Liptai Claudia. 

Az éterben Liptaa Cludia és a férje

Ezentúl az éterben is felcsendül Liptai Claudia hangja, aki férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen a 95.8 Sláger FM-en jelentkezik majd ÉdesKettes című műsorukkal.  

Minden hétfőn

A minden hétfőn, 20:00-tól hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben. Igaz, Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrász vizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Liptai Claudia, RTL Klub