Minden hétfőn férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen vezeti majd az ÉdesKettes című műsort Liptai Claudia. 

Az éterben Liptaa Cludia és a férje

Ezentúl az éterben is felcsendül Liptai Claudia hangja, aki férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen a 95.8 Sláger FM-en jelentkezik majd ÉdesKettes című műsorukkal.  Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Minden hétfőn

A minden hétfőn, 20:00-tól hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben. Igaz, Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrász vizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog.

FRISS! Gólyahír: megszületett Hujber Ferenc harmadik gyermeke

Új műsor

Egyedi humor

Már ezeken az előadásokon is megtapasztalhatták a páros egyedi humorát és azt, hogy nem rejtik véka alá a világról alkotott véleményüket.  Most a rádió hullámhosszán keresztül bepillantás engednek mindebbe.

Csak a kacaj

„Csak kacajt és könnyeket ígérhetek! Pont olyan lesz, amilyenek vagyunk” – mondta Liptai Claudia, akinek férje, Pataki Ádám mindig is szerette a rádiózást. Annak pedig különösen örül, hogy közös rajongásuk, a gasztronómia kivesézése mellett, párosukat is még jobban megismerhetik az ÉdesKettesben. 

Ez is érdekelhet: VV Dani könnyekben tört ki: ezt az üzenetet kapta a családjától – videó

Újra mikrofon mögött

„Újra mikrofon mögé ülhetek, ezzel hódolhatok régi szenvedélyemnek, a rádiózásnak. A hallgatók bepillantást nyerhetnek, pontosabban fültanúi lehetnek annak, hogy mit gondolunk többek között például az utazásról, zenéről, filmekről, házasságról vagy a gyereknevelésről” – mondta a cukrászmester a február 1-től, minden hétfőn 20:00-tól jelentkező ÉdesKettes című műsor kapcsán.  Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Liptai Claudia és Pataki Ádám – Sláger Fm