Ma este láthatják utoljára a Barátok Köztben a nézők Kardos Esztert. A színésznő második gyermeke most már bármelyik pillanatban világra jöhet.

Vandaként ismerték meg

A színésznőt az ország a Barátok Közt Vandájaként ismerte meg, aki 2007 eleje óta erősítette a csapatot kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Végig kísérte

Kardos Eszter is elmondta, hogy Vanda karaktere végig kísérte a gimnáziumi évek, az első szerelmek, a diplomaszerzés, a házasság és az első gyermekének születését.

Boldog és szomorú

„Az egyik szemem sír, a másik nevet. Csodálatos dolog elé nézek, mert hamarosan megszületik a kislányom, de azért mégiscsak ebben a sorozatban nőttem fel, ez volt a második családom, nehéz elengedni. De most új élet vár, és minden vég valaminek a kezdete” – mondta a színésznő a Reggeli műsorában.

Pozitív befejezést kapott a karaktere

Eszter elmondta Lakatos Márknak és Járai Máténak, hogy Vanda karaktere egy pozitív befejezést kap és, aki teheti mindenképpen nézze a ma esti adást.

Van már egy kisfia

Kardos Eszternek és férjének már van egy közös kisfia, Erik aki februárban lesz hároméves.

Kislányt várnak

A házaspár második gyermeke kislány lesz, ám Eszter egyelőre nem árulta el, hogy milyen nevet választottak a csemetéjüknek.

22 év után véget ér a Barátok Közt

A LikeNews is megírta, hogy a tavaly év végén kiderült, hogy nyáron leköszön a képernyőről a 22 éve futó Barátok Közt, ezért is biztos, hogy Kardos Eszter már nem fog visszatérni a sorozatba.

Idén nyáron búcsúzik

A sorozat utolsó epizódjai idén nyáron kerülnek képernyőre.

Az ötödik leghosszabb széria a világon

A Barátok Közt miután nyáron elérte a tízezredik epizódját, világviszonylatban a még gyártás alatt lévő szappanoperák közül az ötödik helyen áll.

Kiemelt kép: Kardos Eszter, RTL Klub