Mihalik Enikő a modellszakmában rendkívül elismert, sorra kapja a jobbnál jobb felkéréseket és nemrégiben a magánéletében is révbe ért, ugyanis rátalált a szerelem. A párja, aki szintén magyar, de csak úgy mint ő kétlaki, ingázó életét él most jelenleg közösen élnek a budapesti albérletükben.

Jó nekik itthon

A 33 éves modell a Blikknek elárulta, hogy jelenleg mindketten élvezik a nyugalmat és azt, hogy a családjuk közelében lehetnek.

„Boldogok vagyunk, nyugodtan mondhatom, minden szuper közöttünk. Megtaláltuk a budapesti közös otthonunkat, pontosabban a közös albérletünket, ahol nagyon jól érezzük magunkat. A párom is pont ugyanolyan életet élt, mint én, így most jólesik a nyugalom. Imádjuk a magyar fővárost, de a családunk közelsége is nagyon jót tesz mindkettőnknek, épp ezért otthon érezzük magunkat” – mesélte a lapnak Enikő.

Visszaköltöznek Amerikába

Habár a pár nagyon jól érzi magát itthon, a tervek szerint nyárig maradnak a magyar fővárosban és utána visszaköltöznek az Egyesült Államokba.

Vannak tervei a jövőre

Enikő a jövőben ruhatervezéssel szeretne foglalkozni, valamint tervei között szerepel egy saját ruhamárka létrehozása is. Az álmában támogatja régi jó barátja és felfedezője Kajdi Csaba is – írja a Blikk.

Meglepte Enikő

Kajdit a Nicsak, ki vagyok? műsorában meglepte, hogy Enikőt rejtette a baba jelmez.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Így tudták titokban tartani

A modell elárulta, hogy Kajdi Csaba édesanyjának segítségével sikerült titokban tartaniuk, hogy ő is ott lesz a műsorban.

„Igyekeztünk mindent titokban tartani, de nem volt egyszerű, hiszen Csabinak kellett volna aláírnia a szerződésemet a tévécsatornával, de szerencsére az anyukája is tulajdonos a modellügynökségében, így megoldottuk vele, a titkomat pedig megőrizte” – mesélte a történetet Enikő.

Ezzel tölti az idejét

Enikő a járványhelyzetben sem unatkozik, ugyanis jelenleg a jogsit csinálja, valamint női szabónak tanul.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Újra tanul a magyar modell: erre szánta rá magát Mihalik Enikő

Kiemelt kép: Mihalik Enikő