Emberfeletti erővel küzd teljes gyógyulásáért Sas József. Év eleji agyvérzése után ágyhoz van kötve, de ez az állapot nem vette el jókedvét és humorát. Úgy tervezi, hogy ha idén nem is, de jövőre biztosan lesz Sas kabaré.

Sas József teljes erejével küzd azért, hogy ismét színpadra álljon. Felesége szerint a humorista nagyon jó beteg, minden gyógyszert bevesz, gyógytornázik, és ami a legfontosabb, minél hamarabb szeretne meggyógyulni.

Nem veszi el a kedvét az sem, hogy ágyhoz van kötve, rengeteget olvas és szaval.

„Szerencsére nagyon jó az étvágya, a humora pedig a régi, csak sajnos a teste lassan gyógyul, de mi mindent megteszünk. Nagy vágyunk, hogy ha idén talán már nem is, de jövő szilveszterkor ott lehessen a kabarén. Őt a színpad és a közönség élteti, nagyon szeretne visszatérni, de ez még a jövő zenéje. Majd ha már tud egyedül menni, talán újra színpadra is léphet –mondta Zsuzsa asszony a Blikknek

Zsuzsa most ünnepelte születésnapját, de Sas József betegsége miatt idén egy nagyon régi hagyományt szakítottak. Eddig ugyanis hatalmas parti közepette köszöntötték fel, idén ez elmaradt. Csak szűk családi körben ünnepeltek.

Csakúgy, mint a szokásos téli utazások is. Eddig minden évben a télből a nyárba utazott el a Sas család. De pont a legutóbbi nyaralásukon, Thaiföldön kapott sztrókot a humorista, azóta ágyhoz van kötve.

Sas József egészségi állapotáról nemrég a LikeNews is beszámolt. A cikk itt érhető el.

Kiemelt kép: Sas kabaré – Forrás: Youtube