Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta hatalmas siker az RTL Klub legújabb napi sorozata a Keresztanyu. A nézők már a premier nézettségét is az egekbe repítették, és azóta is kitartanak új kedvencük mellett.

Imádják Makosszállás lakóit

A nézők azonnal a szívükbe zárták a Keresztanyu karaktereit, amit az is bizonyít, hogy a következő, már hétköznap esténként vetített epizódok (01.04-01.07.) is rendre nyerték a saját sávjukat: átlagban 18,2 százalékos közönségarányt értek el 18-49 év közötti korosztályban, ezzel maguk mögé utasítva a konkurencia ebben az időben vetített műsorát.

Kapcsolódó:

Izgalom és humor

Ahogy azt a Keresztanyu alkotói is ígérték, az RTL Klub új napi filmsorozatában, a Hámori Barbara showrunner által jegyzett Keresztanyuban, humorból és izgalomból nincs hiány, és ezzel a nézők is egyetértenek.

Napra napra fokozódik a helyzet a határ menti településen

A LikeNews is beszámolt róla, hogy tegnap este Gina nehéz került nehéz helyzetbe, a műsor előzeteséből pedig kiderül, hogy a mai esti epizód is bőven tartogat izgalmakat.

Vajon ki Róza mama titokzatos segítője?

Egy erős nő sem létezhet egy még erősebb férfi védőszárnyai nélkül, állítja a Keresztanyu. De vajon ki az a Marozsán?

Talán most kiderül…

Zsiga csajozni tanítja Pitykét!

Pityke úgy csajozik, ahogy senki más! Úgy tűnik, hiába Zsiga minden próbálkozása…

Ezt nézd!

Még Keresztanyu is megdöbben azon, amit a kis Tatjana talál! – a 10. rész tartalmából

Elképesztő felfedezést tesz Igor kishúga, ezért a fiú azonnal Róza mamához siet, hogy megmutassa neki, mire bukkantak. Részletek ma este 20:10-től a Keresztanyu következő részében az RTL Klubon!

Itt egy kis kedvcsináló a ma esti epizódból:

Kiemelt kép: Keresztanyu, RTL Klub Sajtó