Tanárnéni szerepében tűnik fel az RTL Klubon Liptai Claudia, úgyanis a nagy sikerű a Tanár című sorozat 3. évadában kapott szerepet, ami a mai napon kerül adásba. A sorozat első részét már tavaly leadták, ám a többi részt a koronavírus- járvány miatt csak RTL Most+-on lehetett megnézni.

Szeret tanulni

Claudia a Blikknek elárulta, hogy bizony ő felnőtt fejjel is szeret tanulni, hiszen a cukrászkodást is csak nemrég sajátította el. Továbbá hozzátette, hogy felnőttként az ember már azt tanulhatja, ami érdekli.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Liptai Claudia férje, Pataki Ádám cukrászmester rangos díjat vett át

Más tervei is vannak

A cukrászat mellett más szakmák is felkeltették a színésznő érdeklődését.

„Én is felnőtt fejjel kezdtem el cukrászkodni, és még sok tervem van, érdekel a lakberendezés és a gasztronómia is. Itt lenne az idő belevágni, akár online formában is” – mesélte a lapnak Liptai.

Sok fájdalom érte

Liptai Claudia az életében rengeteg fájdalmat és kudarcot tapasztalt meg, a gyermekkora sem volt egyszerű, viharos kapcsolatai voltak, valamint a szerelemelvesztését is megélte, 10 évvel ezelőtt vesztette el élettársát Daróczi Dávidot, tavaly januárban pedig volt férje és kislánya édesapja, Gesztesi Károly hunyt el.

Másokon szeretne segíteni

A sok rossz ellenére a színésznő másokon szeretne segíteni és megmutatni nekik, hogy van kiút a nehézségekből.

„A vágyam, hogy életviteli tanácsokat adjak, például tiniknek. Elmesélném, velem mi és hogyan történt, és hogy én is mindig felálltam a nehézségek után, ami bizonyítja: a kilátástalanságból is van kiút. Ha nekem sikerült talpra állni, másnak is sikerül, és ez sokaknak adhat erőt. Annak idején a főiskolán már voltam ilyen beszélgetésen, szerintem ez az, ami kamasz- vagy fiatal felnőttkorban igazi segítség tud lenni” – mondta a Blikknek Liptai.

Jól tanul a lánya

A színésznő azt látja, hogy lánya Panka és úgy általában a mai diákok kevésbé szoronganak a tanárok miatt, mint korábban.

„Jól tanul, és látom, hogy jó értelemben meg szeretne felelni a tanárainak. Kicsi kora óta önállóan tanul, aminek örülök, hiszen nem álltam kétszer sorba, amikor a türelmet osztották – mesélte nevetve Claudia. – Van rá igénye, hogy néha felmondja nekem a leckét, és ennek örülök is, mindig partner vagyok benne. Marci még csak négyéves, nem látom, ő milyen tanuló lesz, de azt gondolom, több türelmem lesz vele matekozni vagy verset tanulni” – folytatta a lapnak a színésznő.

Másképp fog kinézni

Liptai egy matematika tanárt fog alakítani a Tanár 3. évadában, ám nem a tőle megszokott külsővel láthatjuk majd, ugyanis rövid barna hajú parókát fog viselni.

„Lehet, sokan fel sem ismernek, nagyítóval kell majd engem keresni – nevetett Liptai. – Nem tudom, a kisfiam mit szól majd, ha meglát így, de az biztos, hogy annál nagyobb sikert nem aratok nála, mint amikor „rózsaszín kismalac”, azaz Röfi voltam az Álarcos Énekesben, az volt a kedvence” – nyilatkozta Claudia.

NE HAGYD KI!

„Ígérem neked, hogy vigyázok a kislányodra, a fiaidra” – írja Gesztesi Károlynak búcsúlevelében Liptai Claudia

Kiemelt kép: Liptai Claudia