A közösségi oldalakon rengeteg támadás éri Tóth Gabit, ugyanis sokan nem hiszik el, hogy az énekesnő és a családja valóban átestek a koronavíruson, többen azzal vádolják, hogy hazudott a betegségről.

Reagált a vádakra

Habár sok pozitív kommentet és támogatást is kapott Gabi, miután elmesélte a kálváriájukat, hogy a családjával megbetegedtek, de sokan nem hiszik el, hogy valóban így történt. Gabi most ezekre a vádakra reagált az Instagram sztorijában.

„Amikor azt olvasom, hogy hazudtuk csak a Covidot, és fizettek nekünk érte…Csak annyit üzennék ezeknek az embereknek, hogy soha nem kívánom senkinek azt a két hetet, amit átéltünk” – mondta Gabi.

Ezen a napon félt a legjobban

Gabi elárulta, hogy december elseje volt az a nap, amikor életében a legjobban félt.

A családjával együtt kapta el

A LikeNews is megírta, hogy pokoli nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és a családja. Az énekesnőék ugyanis nemrégiben átestek a koronavíruson. Gabi mellett a kislánya, Hannaróza és az édesanyja, Erika is elkapta a betegséget, ráadásul mindannyiuknak komoly tüneteik voltak.

Itt kapták el a betegséget

Gabiék a vírust férje, Gábor pótanyukájától kapták el, amikor vendégségben voltak a családnál, nem is sejtették, hogy beteg.

Kislánya fertőződött meg először

– Hanni fertőződött meg legelőször. Rossz volt a kedve, étvágytalan, lázas volt, azt gondoltuk első körben, átlagos bababetegség. Két napra rá elmúlt a láza, majd újra felment, valószínűleg felülfertőződött, ezért antibiotikum kellett. Nagy érvágás volt ez, mert nem akartam ilyen erős gyógyszereket adni a kislányomnak, de az orvos mondta, hogy nem szabad kockáztatni, szükség van a kezelésekre – mondta Gabi, aki még otthon is maszkot viselt, ám mindhiába

Férje tünetmentes volt

– Gáborom tünetmentesen vészelte át, valószínűleg el sem kapta, végig negatív teszteket produkált. Édesanyámat és engem döntött le a lábunkról.

A poklok poklát élte át

– Iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, furcsa, eddig sosem érzett testi tünetekkel jelentkezett a betegség, Olyan volt, mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek voltak, és lángolnának belül a csontjaim… Ez nagyjából két napig tartott. Anyukám szédült, fájt a feje, égett a szeme. Mindkettőnknek elment az ízlelése és a szaglása, ez egyfajta furcsa szájízzel is járt, émelyegtünk napokig – mesélte az énekesnő, akit érzelmileg is megviselt a betegség időszaka.

Nehéz éjszakáik voltak

– Nehéz éjszakáink voltak. Ez a betegség olyan, mint egy lidérc. Lelkileg és mentálisan volt nehéz, én a betegség alatt öt kilót fogytam – árulta el Gabi, aki azóta édesanyjával együtt legyőzte a vírust.

Instagramon is megszólalt néhány napja

Kiemelt kép: Tóth Gabi