Site icon LikeNews

Megjött az eredmény: Bochkor Gábor is koronavírusos

A LikeNews is megírta, hogy néhány napja a rádiós nem ment be dolgozni, mert rosszullétre, hőemelkedésre ébredt és habár a gyorsteszt negatív eredményt mutatott a PCR teszten kiderült, hogy valóban koronavírus-fertőzött Bochkor.

Elárulta, hogy érzi magát

„A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok” – mondta Bochkor Gábor a Blikknek.

A kollégákat is tesztelik

„Amint érzékeltem magamon az első tüneteket, jeleztem a kollégáknak, akiket a napokban tesztelnek majd. Pénteken a szerdaihoz hasonlóan best of adás lesz, egy közös felkonf erejéig leszünk adásban Lovász Lacival, hogy beszámoljunk a kialakult helyzetről” – folytatta a Blikknek.

Felkészülnek a home office-ra

A rádió stábja felkészül arra az eshetőségre, ha többeknek otthonról kell dolgoznia az elkövetkezendő hetekben.

„Mindenkinek felállítják a szükséges technikát az otthonában, hogy hétfőtől adást tudjunk csinálni.Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba”.

Több híresség is megfertőződött

Rost Andrea operaénekes is elkapta a betegségét, csakúgy mint Pataky Attila, de nemrégiben kiderült, hogy Vidnyánszky Attila is.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Aggodalommal teltek Boros Lajos napjai: koronavírusra tesztelték unokáit

Kelemen Csaba koronavírusban hunyt el

A magyar színművész Kelemen Csaba, az egri Gárdonyi Géza Színház tagja a héten koronavírusban vesztette életét.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Bochkor Gábor

Exit mobile version